Головна Економіка Коли оформити кредит онлайн від «Ваша Готівочка» дійсно вигідно?

Коли оформити кредит онлайн від «Ваша Готівочка» дійсно вигідно?

Що являють собою кредити на карту онлайн? В яких випадках їх дійсно вигідно оформляти, а в яких ні? Якщо підхід до позики від Ваша Готівочка вірний, то вона може допомогти в складній ситуації.

Найчастіше українців в мікрокредитах підкуповує легкість і простота оформлення та швидкість отримання коштів. У будь-який час і в будь-якій точці країни таким чином можна виправити своє фінансове становище. Але коли це дійсно варто робити?

Корисні поради, як користуватися мікропозикою від «Ваша Готівочка» без проблем

На що найчастіше беруть мікропозики, а точніше, в яких випадках дійсно варто і вигідно їх оформляти? Найчастіше українці вибирають кредит онлайн на карту для вирішення проблем, які виникли раптово, і не виходить почекати до зарплати. А ось коли гроші потрібні на тривалий термін, то такий варіант розглядають набагато рідше. І це дійсно вірно, так як сенс швидких позик на короткий термін в тому, що вони дають можливість з їх допомогою оперативно вирішити термінове завдання і як можна швидше повернути борг.

В яких випадках кредит онлайн від Ваша Готівочка – краще рішення?

Головним фактором через що громадяни обирають онлайн кредит на карту в Україні зазвичай є оперативність його оформлення. Так, наприклад, в МФУ Ваша Готівочка мікропозику можна отримати через 15 хвилин з моменту подачі заявки на сайті компанії. Для цього буде потрібно самий мінімальний пакет документів: паспорт громадянина України, ІПН і банківська карта на ім’я заявника.

Згідно зі статистикою, подати заявку на отримання кредиту онлайн в Україні на карту змушує виняткова терміновість. Класичний приклад – гроші потрібні на ліки і до зарплати чекати не можна, а у родичів і друзів потрібної суми немає. Також кредит онлайн в Україні на карту вигідний тоді, коли людині пропонують прийняти участь у вигідній акції, з часовими обмеженнями. Наприклад, купівля техніки або гаджетів з великої знижкою. У такому випадку розмір вигоди може бути значно більшим, ніж виплата відсотків за користування мікропозикою протягом декількох тижнів.

Дійсно вірно користуватися онлайн кредитом в Україні в форс-мажорних ситуаціях, так як відсотки в такому випадку нараховуються щодня. У МФО «Ваша Готівочка», наприклад, щоденна відсоткова ставка становить 2%. Якщо перерахувати в річних, то вийде велика сума, тому на тривалий термін такі позики не оформляють. Перед тим, як зважитися на мікропозику, варто вивчити і зрозуміти усі ризики і об’єктивно оцінити свої фінансові перспективи. Але все одно кредит онлайн в Україні на карту має багато переваг.

Плюси кредиту онлайн від «Ваша Готівочка»

Мікрофінансова компанія Ваша Готівочка надає зручну можливість миттєво отримати кредит онлайн в сумі від 200 до 7000 гривень строком від 1 до 16 днів. Можливість скористатися цією послугою мають громадяни України віком від 18 до 70 років, маючи під рукою всього лише гаджет з виходом в інтернет, паспорт, ІПН, активовану і зареєстровану на ім’я заявника карту будь-якого українського банку.

Щоб оформити кредит онлайн на карту в Україні не потрібно збирати додаткові документи для підтвердження платоспроможності. Також компанія «Ваша Готівочка» видає кошти на короткий термін без застави та поручителів. Важливо розуміти, що ми не просимо у клієнтів надати нам:

  • додатковий телефон родича,
  • ксерокопію документів або їх фото,
  • фото з паспортом або банківською картою,
  • аккаунт у соціальній мережі,
  • довідку про доходи.

Людині, яка вирішила отримати швидку мікропозику, використовуючи наш сервіс, досить пройти реєстрацію і заповнити невелику анкету із зазначенням своїх особистих даних. Після цього заповнюється заявка на кредит. Ця процедура займає декілька хвилин, а рішення про схвалення позики ми приймаємо ще швидше. Одразу після позитивної відповіді замовлені кошти перераховуються на зазначену банківську карту клієнта.

Зручно, що кредит онлайн на карту видається без прихованих комісій. Тільки 2% від суми щодня. Це легко порахувати, щоб розуміти, яку суму доведеться повернути. Якщо не хочеться робити це самостійно, то на сайті є калькулятор, який в цьому допоможе. Є можливість повернути гроші раніше терміну без штрафів, а тільки з оплатою відсотків за дні користування засобами. Якщо, навпаки, не виходить закрити кредит вчасно, то його можна продовжити на вигідних умовах: оплачуються тільки нараховані відсотки, а оплата тіла продовжується.

З таким фінансовим інструментом, як Ваша Готівочка, можна вирішувати великі і маленькі завдання, виходити зі складних життєвих ситуацій. Наші відповідальні і постійні клієнти завжди беруть участь в програмах лояльності і отримують заохочення в якості додаткових знижок.