Головна Економіка В Тернополі розкажуть все про касові апарати

В Тернополі розкажуть все про касові апарати

4e25730ff953280419509b1a227a7c74Про проведення у місті Тернополі науково-практичного семінару “Готівкові операції із застосуванням касових апаратів: починаємо з 01.07.2015 р.”. Розмовляємо з Павлом Іванечком Головою осередку Міжнародної громадської організації «Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів» (МГО «РНБА») бухгалтером-експертом аудиторської фірми ТОВ «Тер Аудит».

 

Павло розкажіть про семінар який Ви організовуєте:

– Семінар відбудеться 18 червня 2015 року з 10.00 до 13.00 в актовій залі Тернопільського інституту післядипломної педагогічної освіти вул. Громницького, 1. На дуже актуальну тему. Організатор семінару МГО «РНБА».

Що послугувало ідеєю для проведення семінару:

– По-перше до обов’язкового застосування касових апаратів (РРО) залишилося досить мало часу, а поінформованість суб’єктів господарської діяльності (СПД) досить низька. До нас за консультаціями звертаються дуже багато СПД які не знають, що вони мають робити чи купувати РРО чи не купувати. Ключовим в цьому питанні став візит за консультацією СПД якому у ДФС порадили терміново купувати РРО, а насправді поспілкувавшись з ним ми з’ясували що йому непотрібно застосовувати касового апарату.

Які питання будуть розкриватися на семінарі і яка цільова аудиторія:

– Цільова аудиторія це СПД фізичні особи ІІ та ІІІ групи єдиного податку, а також юридичні особи, що надають послуги. Для проведення семінару нами залучено ряд співорганізаторів які дадуть відповіді на актуальні питання:

кому треба застосовувати касові апарати;

який касовий апарат і де придбати;

як автоматизувати процес використання РРО і подачу звітності до органів ДФС з метою спрощення використання касових апаратів;

яка відповідальність за порушення законодавства в сфері застосування РРО;

та багато іншого.

Скажіть будь-ласка про вартість участі в семінарі:

– Плата за участь в семінарі є символічною і складає 150 гривень, що покриває витрати на організацію та проведення заходу. Але найголовнішим є те, що штрафні санкції за порушення законодавства є в рази більшими, тому завжди радимо СПД, що краще заплатити за консультацію, аніж мати клопоти із санкціями ДФС які можуть бути застосовані та з ризиком закриття бізнесу.

Що б ви хотіли побажати Вашій цільовій аудиторії?

– Запрошую всіх на наш захід, бажаю ефективної діяльності без проблем з контролюючими органами. Також запрошую бухгалтерів приєднуватися до нашої громадської організації.

Довідково:

  • Зареєструватися для участі в семінарі “Готівкові операції із застосуванням касових апаратів: починаємо з 01.07.2015 р.” можна за тел.
  • (067) 991-31-41 (Павло)
  • (0352) 43-23-23 (Ярослав)
  • (0352) 52-65-69 (Сергій)