Головна Економіка Віктор Овчарук спільно із членами ради профоб’єднання здійснили аналіз стану соціально-трудових відносин...

Віктор Овчарук спільно із членами ради профоб’єднання здійснили аналіз стану соціально-трудових відносин у Тернопільській області

8 листопада, відбулось VIІ засідання ради Тернопільського обласного профоб’єднання, участь у якому взяв голова обласної ради Віктор Овчарук.

Під час зустрічі очільник області та члени ради обговорили ряд питань, які стосуються налагодження соціального діалогу, консолідації зусиль обласної ради та профспілок, спрямованих на забезпечення економічного зростання, виконання першочергових завдань у сфері соціально-економічних та соціально-трудових відносин. Зокрема, сталого зростання заробітної плати і погашення заборгованості з її виплати, забезпечення належних умов праці.

Також голова обласної ради розповів про низку проектів, які реалізовуються на території Тернопільщини, та про заходи, які здійснює як представницька, так і виконавча гілки влади задля подолання негативних явищ.

– У час, коли держава переживає надзвичайно важливий, хоч і важкий, час змін, коли реформи відбуваються у різних галузях та на різних рівнях, коли шляхи подолання тих чи інших проблем лише прокладаються, потрібно максимально об’єднати зусилля. Проведення таких діалогів між владою та профспілками сприяє вирішенню тих проблем, які вже склалися, і допомагає випередити утворення нових. Тому закликаю вас спільно тримати руку на пульсі соціально-економічних відносин та працювати на благо наших краян та держави, – зазначив Віктор Овчарук.