Головна Економіка Будівельна компанія Ігоря Гуди “Креатор-Буд” 11 років показує приклад соціально відповідального підприємства

Будівельна компанія Ігоря Гуди “Креатор-Буд” 11 років показує приклад соціально відповідального підприємства

Тернопільська будівельна компанія «Креатор-Буд» — приклад того, як можна чесно вести бізнес та допомагати іншим. 13 серпня в Україні відзначали День будівельника, а перед тим, що символічно, компанія «Креатор-Буд» відзначила своє 11-річчя. За цей час “Креатор-Буд” перетворився з невеличкої фірми, де працювало п’ять людей, на величезну компанію, яка дала роботу сотням тернополян і є одним з найбільших платників податків у Тернополі.

Генеральний директор компанії Ігор Гуда каже, що основне досягнення за цей час — не нагороди та почесні відзнаки, а довіра людей. Саме тому якість будинків та вчасно виконані зобов’язання це те, що характеризувало компанію протягом всього періоду роботи. Навіть у найскладніший час економічної кризи «Креатор-Буд» чи не єдиний у Тернополі, не заморожуючи жодного об’єкта, вчасно виконував свої зобов’язання перед людьми.

Будівельна компанія «Креатор-Буд» — соціально відповідальне підприємство. Керівник компанії Ігор Гуда, який є також меценатом та керівником фонду «Твори добро» дбає не лише за розширення і процвітання власної компанії, а й допомагає розвиватись іншим. На рахунку Ігоря Гуди — десятки реалізованих соціальних проектів.

— Я дуже вдячний долі, що маю таку нагоду допомагати іншим. Це означає, що колись я зробив правильний вибір, обравши будівельну сферу. Приємно, коли дізнаюся, що в будинках, зведених нашою компанією, зростають діти, заселяються молоді сім’ї, а також зрілі родини, які довго мріяли про власний куточок. Приємно, що компанія може допомагати у цей нелегкий час місту і крані. Секрет нашого успіху в тому, що всі працівники — одна велика родина, ми разом працюємо на результат, — говорить Ігор Гуда.

З ініціативи Ігоря Гуди півтора року тому закупили важливе діагностичне обладнання для онкологічного диспансеру. Обладнання обійшлось компанії «Креатор-Буд» у мільйон гривень, за цей час обстеження на ньому пройшли тисячі людей. За кошти компанії провели реконструкцію площі Героїв Євромайдану, встановлює тренажери для тернополян та ремонтує спортивні майданчики. Допомогу від компанії отримували і геріатричні будинки, і спортивні школи, і сім’ї, що опинились в складних життєвих обставинах. На початку року за сприяння Ігора Гуди на Тернопільщині перебувала ікона Нерукотворного Образу із Ватикана.

Та одним з найважливіших соціальних проектів компанії, що працює під керівництвом Ігоря Гуди, є допомога бійцям та ветеранам АТО. Так, з ініціативи мецената та підприємця, «Креатор-Буд» виділив житло для бійців АТО, які захищали країну в гарячих точках, але, попри це, не мають навіть власного помешкання.

 

Довідка:

У 2012-му житловий комплекс АРГО, збудований компанією “Креатор-буд” визначають кращим будинком України. У цьому ж році компанія отримує золоту нагороду всеукраїнського рівня у рейтингу «Визнання року» , багаторазовий переможець у рейтингах «Кращий платник податків», «Бренд року». Футбольна команда «Ветеран Креатор-Буд» є багаторазовим чемпіоном міста та області серед команд аматорів першої ліги, володарем кубка та фіналістом суперкубка України, учасником всесвітнього чемпіонату серед команд діаспори.

У 2014 році компанія “Креатор-Буд” розпочинає будівництво одного з найбільш масштабних проектів Західної України – житлового комплексу у Львові і вже зараз “Креатор-Буд” стартує з новим проектом у Києві.

У 2016-му році компанія “Креатор-Буд” отримує свідоцтво видане Торгово-промисловою палатою України про внесення підприємства”Креатор-Буд” до Недержавного реєстру українських підприємців, фінансовий стан яких свідчить про надійність як партнерів у підприємницькій діяльності в Україні та за її межами.

Сьогодні “Креатор-Буд” – це потужна будівельна компанія з великими інвестиційними проектами в Європі.