Головна Економіка АЛЮТЕХ, HORMANN АБО DOORHAN? ПОРІВНЯЄМО ПОПУЛЯРНІ ГАРАЖНІ ВОРОТА В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ТА ВИЯВЛЯЄМО...

АЛЮТЕХ, HORMANN АБО DOORHAN? ПОРІВНЯЄМО ПОПУЛЯРНІ ГАРАЖНІ ВОРОТА В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ТА ВИЯВЛЯЄМО НАЙКРАЩЕ РІШЕННЯ РАЗОМ ІЗ BRAMA-MARKET.LVIV.UA

Зараз неможливо забезпечити надійний захист транспорту без міцної підйомної в’їзної конструкції. Тому торгово-виробниче підприємство «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ» пропонує своїм клієнтам ознайомитися з кращими моделями з Європи і країн СНД. У нашому онлайн-каталозі присутні зносостійкі ворота на гараж з Німеччини, Чехії та Республіки Білорусь. Зрозуміло, кожен товар є довговічним, але розрахований на різні умови експлуатації, через що до процесу підбору слід підходити в індивідуальному порядку. Важливо брати до уваги кліматичну зону, інтенсивність використання, тип приводу, бажаний розмір полотна та інше. На території України найпопулярнішими марками стали такі бренди: Hormann (Німеччина), DoorHan (Чехія), а також Alutech (Білорусь). Їхня продукція поєднує в собі матеріали преміальної якості, безпеку в повсякденному використанні та прийнятну вартість. Дізнаємося, чому ці товари отримують максимальну кількість позитивних відгуків, а також яка модель відповідає вашим індивідуальним вимогам.

ПОРІВНЮЄМО СЕКЦІЙНІ ПІДЙОМНІ ВОРОТА В ГАРАЖ

Показник теплоізоляції, захисту та естетичної привабливості безпосередньо залежить від особливостей будови сендвіч-панелей.

DOORHAN

ALUTECH

HORMANN

Наповнювач (пінополіуретан)

Спінений

Спінений (з підвищеною щільністю: 46-47 кг/м³)

Жорсткий

Товщина панелі (мм)

40

45

20 або 40

Конфігурація

Контур несуцільний, оскільки сталевий лист має розрив в шарі піни

Суцільний контур з заповненням

Одностінні без заповнення, двостінні із суцільним контуром

Товщина сталевої стрічки (мм)

0,4

0,4-0,5

0,55

Важливу роль відіграє захист від утворення корозії, так як від неї залежить не тільки зовнішній вигляд, але і тривалість служби в’їздної системи. Кріпильні елементи теж повинні бути оброблені цинком, що особливо важливо для регіонів з підвищеною вологістю. Вироби виробника Дорхан мають покриття 18 мкм, що зараз є непоганим показником. Тут саме полотно покривається шаром цинку і грунту, а нижній край має пластмасову основу висотою до 4 см. Секційні ворота Алютех наділені найкращим захистом, а саме: покриттям 16 мкм по обидва боки та 7 мкм грунту.

Також слід звернути увагу на електричний привід, який встановлюється для автоматизації конструкції. Товари Дорхан можуть комплектуватися як торсійними пружинами, так і пружинами розтягування. Залежно від колекції бренду, модель буде розрахована на 15 000-25 000 робочих циклів. У випадку з білоруською фірмою Алютех, передбачається як мінімум 25 000 циклів, а відрізняється їх механізм тяговими тросами з 6-кратним запасом міцності. Підйомні ворота Hormann базуються на системі здвоєної пружини розтягування і здвоєних тросів з обох сторін. Це підприємство пропонує електричні приводи власного виробництва — ProMatic і SupraMatic.

 

ВИСНОВОК СПЕЦІАЛІСТІВ: ВОРОТА ДЛЯ ГАРАЖА DOORHAN, ALUTECH ЧИ HORMANN?

Ключовою особливістю Дорхан є низька ціна (від 495 євро), а ось Херман має більш високий рівень зносостійкості, при ціні від 775 євро. При цьому, обидві торгові марки заслуговують на увагу і демонструють хороші показники в щоденному використанні. Але все-таки, золотою серединою для побутового використання є продукція заводу Алютех (від 522 євро), оскільки тут поєднуються якісні матеріали та високий запас потужності. Також недорогі гаражні ворота можуть служити десятиліттям, якщо вони встановлені професіоналами з дотриманнями всіх норм.

ДЕ ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ ВОРІТ НА ГАРАЖ ТА ЇХ МОНТАЖ?

Ми є офіційними представниками європейських брендів, які перебувають в нашому каталозі. Товари мають сертифікат контролю якості і відповідають сучасним вимогам безпеки. У нас можливо не тільки купити гаражні ворота, ціна яких може бути меншою в період акції, а й замовити установку. Якщо хочете дізнатися більше, то приїжджайте в шоу-рум Брама Маркет, що знаходиться на вулиці Семена Височана 16 В. Подивитися фотогалерею робіт тут: https://brama-market.lviv.ua/photoalbums. Пропонуємо більше інформації дізнатися за телефонами: (067) 112-18-69, (050) 356-21-14.