Головна Економіка ІТАЛІЙСЬКА ЧИ КИТАЙСЬКА? ЧОМУ НЕ ВАРТО ЕКОНОМИТИ, ЗАМОВЛЯЮЧИ АВТОМАТИКУ НА ГАРАЖНІ ВОРОТА...

ІТАЛІЙСЬКА ЧИ КИТАЙСЬКА? ЧОМУ НЕ ВАРТО ЕКОНОМИТИ, ЗАМОВЛЯЮЧИ АВТОМАТИКУ НА ГАРАЖНІ ВОРОТА У КИЄВІ, З’ЯСОВУЮТЬ ФАХІВЦІ BRAMA-MARKET.LVIV.UA

Коли мова йде про підйомну в’їзну систему, то необхідно встановлювати довговічний і надійний електричний привід. На даний момент стала популярною думка, що недорога китайська продукція нічим не гірша від товарів серйозних світових брендів. Тому мережа салонів «БРАМА МАРКЕТ Київ» пропонує поринути в цю тему і дізнатися думку технічних фахівців, які мали справу з виробами обох видів. Зараз великий попит мають товари італійського виготовлення, а саме: CAME, FAAC та NICE. Вони є стійкими до механічних пошкоджень, створюються з матеріалів преміального сегмента, а також мають сертифікати контролю якості. Однак, для багатьох покупців істотним мінусом є ціна, що і провокує спробу заощадити, купуючи обладнання з Китаю. Проте, чи дійсно замовляючи товари азіатських компаній буде вигода чи все-таки навпаки? Дізнаємося, чи доцільно економити замовляючи для себе автоматику на ворота підйомно типу і чим це ризикує обернутися.

ЯКОЮ ПОВИННА БУТИ НАДІЙНИЙ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ НА ГАРАЖ? У ЧОМУ ПЕРЕВАГА ІТАЛІЙСЬКИХ БРЕНДІВ ПЕРЕД КИТАЄМ

  1. Першою важливою відмінністю є те, що моделі з Азії зазвичай мають гарантійний термін до 12 місяців, а європейські, водночас, від 1 до 5 років.
  2. Велика частина китайського сегменту потрапляє на територію України неофіційно і не обслуговується в сервісних центрах. Такі вироби найчастіше ламаються, тому потрібно більш дбайливо до них ставитися, регулярно проводити технічний огляд.
  3. У разі пошкодження механізму вартість ремонту буде вищою, не кажучи про ціну на запчастини, доставлення яких, до того ж, ще доведеться тижнями чекати.
  4. Автоматика для гаражних воріт з Італії виготовляється з екологічно чистих і міцних матеріалів, відповідно до міжнародних стандартів якості. Завдяки цьому, європейська продукція є довговічною і безпечної для повсякденного використання.
  5. При проектуванні фахівці CAME, FAAC та NICE пропонують новий функціонал, який зробить експлуатацію в побутових умовах більш комфортним для споживача.
  6. Так, дійсно існують чудові китайські приводи, але їх вартість приблизно така ж сама або вища, ніж в інших виробників. Так що замовити таку модель для себе можна, проте мови про економію бути не може.

ЯК ВИБРАТИ ЯКІСНИЙ ЕЛЕКТРОПРИВІД ДЛЯ ГАРАЖНИХ ВОРІТ? 5 ЛЕГКИХ ПРАВИЛ, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ

  1. Пам’ятайте, що автоматика повинна бути призначена саме для даного типу в’їзною системи, оскільки існують ще варіанти для відкатних та розпашних конструкцій.
  2. Важливо враховувати розмір отвору та вагу полотна, тому бажано встановлювати механізм, якому під силу керувати більш важкої стулкою.
  3. Враховуйте передбачувану інтенсивність використання при виборі моделі, в протилежному випадку електроніка може не витримати навантаження і вийти з ладу.
  4. Буде перевагою, якщо є можливість ручного управління при раптовому відключенні від електроенергії. Такі автоматичні гаражні ворота, ціна яких зазвичай трохи вища, більш надійні і зручні для використання.
  5. Якщо це для покупця важливо, то рекомендується брати до уваги швидкість відкриття полотна та інші додаткові функції.
  6. При виборі відштовхуйтесь також від кліматичної зони, в якій проживаєте. Дізнайтеся допустиме вітрове навантаження та діапазон робочих температур.

ДЕ ЗАМОВИТИ АВТОМАТИКУ ДЛЯ СЕКЦІЙНИХ ВОРІТ З ПРОФЕСІЙНИМ МОНТАЖЕМ?

Зверніться в шоу-рум торгово-виробничого підприємства «БРАМА МАРКЕТ Київ», щоб отримати безкоштовну консультацію. Менеджер допоможе підібрати модель, що відповідає індивідуальним критеріям і бюджету клієнта. Також відвідувачі офісу мають можливість отримати знижку на товар до -5%. Якщо потрібна установка, допоможуть спеціалісти нашої компанії, які проводять швидкий і професійний монтаж приводу. Ознайомитися з портфоліо майстрів пропонується за посиланням: https://brama-market.lviv.ua/photoalbums. Додатково співробітники салону допоможуть організувати швидке доставлення в будь-який населений пункт України. Знаходимося на вулиці Фрунзе, 69-В. Зателефонуйте прямо зараз, щоб отримати більше інформації: (067) 112-18-69, (050) 356-21-14.