Головна Економіка ЯКІ ВИЇЗНІ ВОРОТА КРАЩЕ ВСТАНОВИТИ НА ПРИВАТНІЙ ТЕРИТОРІЇ У ЛЬВОВІ, ЗНАЮТЬ СПЕЦІАЛІСТИ...

ЯКІ ВИЇЗНІ ВОРОТА КРАЩЕ ВСТАНОВИТИ НА ПРИВАТНІЙ ТЕРИТОРІЇ У ЛЬВОВІ, ЗНАЮТЬ СПЕЦІАЛІСТИ VOROTA24.COM.UA

Захист прибудинкової території та окремих приміщень з легкістю забезпечить сучасна ворітна система. Виготовлення виїзних воріт здійснюється за сучасними методиками та дизайнерськими тенденціями, з урахуваннях останніх інновацій. Тому такі конструкції надзвичайно надійні, довговічні та безпечні. Уберігають приватну власність від небажаного проникнення сторонніх, легкі та зручні в експлуатації.

Є кілька різновидів систем, які можна установити на приватній території у Львові. Сьогодні спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ» розповідають, які дизайнерські ворота для котеджу бувають, та які їх особливості, щоби ви могли обрати собі кращий варіант.

КАТАЛОГ ВОРІТ ДЛЯ ПРИВАТНОГО БУДИНКУ – РІЗНОВИДИ

Які в’їзні системи краще поставити на дачі, залежить від багатьох чинників. Багато власників приватних будинків та дачних ділянок віддають перевагу традиційним розпашним воротам. Вони складаються з однієї чи двох стулок, які можуть відкриватися всередину або назовні, та петлями кріпляться на несучі опори. Купити роздвижні ворота Львів вигідно, тому що вони:

  • зручні в експлуатації;
  • мають надійну конструкцію;
  • презентабельний зовнішній вигляд;
  • комплектуються автоматичним приводом, що дозволяє відкривати ворота за допомогою дистанційного керування;
  • легко установлюються;
  • при бажанні можна уникнути витрат на бетонування.
  • Варто зауважити, що розпашні конструкції потребують вільного простору для відкриття.

Не меншу популярність мають оцинковані відкатні ворота. Це панель, що зсувається вздовж огорожі, не вимагає місця перед в’їздом. Рух конструкції відбувається завдяки роликам, які встановлюються на спеціальному фундаменті. Відкриваються такі конструкції дуже легко, оскільки вони не торкаються землі, а пересуваються по спеціальним роликам. Це чудове рішення в умовах зими, коли все навколо замітає снігом, їх все одно легко відкрити, на відміну від розпашних воріт. Вони з легкістю перекривають широкі прорізи (більше 5 метрів), а приховане кріплення і додаткові засуви забезпечать безпеку ділянки. Щоб такий елемент огорожі на дачі виглядав на тлі будинку гармонійно, його облицювання підбирається під характер будівлі. Незначний рівень шуму при експлуатації досягається завдяки використанню сучасних технологій, спеціального гумового покриття роликів і інших компонентів.

Ще один різновид в’їзних систем – автоматичні ворота-гармошка. Їх стулка має особливу конструкцію – складається з кількох частин, які відкриваються і закриваються поетапно. Такі моделі легко встановлюються на ділянках з невеликими прорізами та обмеженим простором біля в’їзду. Конструкція має невелику вагу, за рахунок чого управляти нею легко навіть вручну.

Популярні виробники, представлені на сайті https://vorota24.com.ua/products – Hormann (Німеччина), Wisniowski (Польща), Алютех (Білорусь), Ryterna (Литва), Дорхан (Росія).

ВИГОТОВЛЕННЯ ВИЇЗНИХ ВОРІТ З ЯКОГО МАТЕРІАЛУ ЗАМОВИТИ?

Дерево.

Ворота з дерева, без сумніву, прикрасять вашу ділянку, зроблять її стильною, красивою і одночасно надійною. Дерев’яне полотно міцне, довговічне, але щоб продовжити термін його служби, необхідний регулярний догляд.

Сендвіч-панель.

Найбільш популярний варіант заповнення ворітного полотна. Завдяки спеціальному покриттю, панелі не ржавіють, не деформуються внаслідок несприятливих погодних умов, витримують високі вітрові навантаження. До того ж, сендвіч-панелі виробляють в широкому асортименті колірних рішень, щоби кожен користувач міг обрати найкращий варіант для своєї ділянки. Такі панелі надзвичайно легкі, що дозволяє зменшити навантаження на електропривод.

Профнастил.

Ворота з профнастилу – найбільш доступний варіант. Метал має додатковий захист (обробка цинком та лакове фарбування) від корозії.

ЯКІ СУЧАСНІ ВУЛИЧНІ ВОРОТА КУПИТИ КРАЩЕ?

Щоб не замислюватися про те, що краще вибрати для власного будинку, досить просто оцінити особливості місцевості, вітрове навантаження місця, де ви будете їх встановлювати. Головне, не забути про запас місця, підведення електроживлення до приводу і дотримання необхідних вимог до рельєфу.

Компанія «ВОРОТА 24 Львів» вже багато років займається установкою в’їзних конструкцій, пропонує зварити ворота, ціна яких доступна! Більше інформації можна знайти на сайті компанії, зателефонувавши (050) 441-21-75, (067) 693-70-77, або ж відвідавши салон-виставку: ВУЛ. ГОРОДОЦЬКА, 286-Б.