Головна Економіка ЧИ ВАРТО ВСТАНОВЛЮВАТИ ЕЛЕКТРИЧНИЙ ПРИВІД НА ВОРОТА ДЛЯ ГАРАЖА У КИЄВІ, З’ЯСОВУЮТЬ...

ЧИ ВАРТО ВСТАНОВЛЮВАТИ ЕЛЕКТРИЧНИЙ ПРИВІД НА ВОРОТА ДЛЯ ГАРАЖА У КИЄВІ, З’ЯСОВУЮТЬ СПЕЦІАЛІСТИ BRAMA-MARKET.LVIV.UA

На даний момент електричний привід для підйомних гаражних систем став незамінним помічником. Гаражні ворота з автоматикою користуються попитом, оскільки їх функціональність дозволяє полегшити повсякденне життя. Широкий асортимент, який зараз представлений на ринку, дозволяє підібрати ідеальну модель для тієї чи іншої в’їзної конструкції. В інтернет-каталозі магазина Брама Маркет представлені вироби від різних європейських брендів, серед яких кожен знайде товар, який відповідає його очікуванням. Однак, варто пам’ятати, що привід не тільки робить використання більш зручним, але і допомагає продовжити термін експлуатації системи. Тому вибрати потрібно виходячи не тільки з особистих уподобань, але і спираючись на характеристики підйомної конструкції: модель, вага, розмір і тощо. Автоматика на ворота підйомного типу відрізняється від інших механізмів, через що необхідно чітко слідувати правилам вибору. В іншому випадку вона спричинить собою збільшену нагрузку на мотор, механічні поломки і повну відмову від роботи. Дізнаємося, як правильно вибирати електропривод і розглянемо популярні моделі.

ЯК ВИБРАТИ ЕЛЕКТРОПРИВІД ДЛЯ ГАРАЖНИХ ВОРІТ

Перше, на що потрібно звернути увагу — тип в’їзної системи, для якої призначений механізм. Наступним етапом є визначення висоти стулки, яку потрібно осилити приводу. Зазвичай, стандартним розміром є висота від 2 до 4 метрів і більшість моделей розраховані саме на ці параметри, але завжди можна знайти виріб для огорожі нестандартних розмірів. Враховуйте також площу конструкції і потужність мотора, яка повинна становити приблизно 250 В. Якщо проживаєте в холодних регіонах або в зоні з підвищеною вологістю, то обов’язково зверніть увагу на допустимий температурний режим. Класичний механізм з прийнятною вартістю може справлятися з температурним режимом від -20 до +50, але цей показник змінюється залежно від товару. Зверніть увагу на допустиму кількість робочих циклів в годину або в добу, так як перевищення може призвести до поломки. Також рекомендуємо віддавати перевагу не китайським, а європейським виробникам, оскільки вони надають більш довговічну продукцію і тривалий гарантійний термін. Наприклад, вироби з Китаю мають гарантію лише 1 рік, водночас італійські — від 3 років. Подивитися автоматичні гаражні ворота, ціна яких також залежить від приводу, можливо тут: https://brama-market.lviv.ua/products

ЧОМУ ІТАЛІЙСЬКА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ МАЄ ВЕЛИКИЙ ПОПИТ?

По-перше, вона виготовляється з міцних матеріалів, які розраховані на тривалу експлуатацію. Застосовують сучасні технології, щоб підсумковий продукт відповідав сучасним вимогам не тільки якості, але і безпеки. По-друге, вона більш витривала і функціональна, завдяки чому ризик механічного пошкодження практично відсутній. Більшість майстрів спеціалізуються саме на електроприводах італійського виробництва і для них легше знайти запчастини. На цей час кращі товари мають гарантійний термін не 3, а цілих 5 років.

АВТОМАТИКА ДЛЯ ГАРАЖНИХ ВОРІТ: ЯКУ МОДЕЛЬ МИ РЕКОМЕНДУЄМО?

Зверніть увагу на модель NICE SO 2000 — це класичний представник італійського бренду, призначений для важких експлуатаційних умов. Дана система розрахована на 15 повних циклів в годину, вимагає напруги 230 В, а здатна коректно працювати з висотою стулки в 5 метрів. Також вона призначена для огорож площею 20 м² і підтримує сталеву роботу при температурному режимі від -20°C до + 50°C.

ДЕ ПРОДАЄТЬСЯ ЯКІСНА АВТОМАТИКА ДЛЯ СЕКЦІЙНИХ ВОРІТ?

У нашому каталозі представлена продукція від кращих міжнародних брендів, якість якої підтверджено наявністю сертифікатів. Ці вироби не тільки міцні та довговічні, але і безпечні для повсякденного використання. Якщо хочете задати питання менеджеру, дізнатися актуальну вартість або просто подивитися зразки моделей, тоді звертайтеся в шоу-рум «БРАМА МАРКЕТ Київ». Знайти нас можна за адресою: вул. Фрунзе, 69 В. За додатковою інформацією телефонуйте за номерами: (067) 112-18-69, (050) 356-21-14. Консультація безкоштовна.