Головна Економіка Цінний не тільки подарунок, але й обгортка!

Цінний не тільки подарунок, але й обгортка!

Вибрати презент винуватцю торжества — лише половина справи. Важливо ще й красиво його оформити. Банальний пакет? Нудно. Коробка? Цікаво, але не завжди викликає захват. А ось подарунковий папір https://funfan.ua/ru/152-podarochnaya-bumaga, що відповідає тематиці свята, допоможе створити особливу атмосферу і додасть подарунку загадковості.

Види подарункового паперу

Вдало підібраний папір допоможе стильно і зі смаком упакувати презент. Існує чимало різновидів подарункового паперу.

  • Креп-папір. Із одного боку він має гофровану структуру, і за його допомогою можна оригінально задрапірувати коробку і створити ілюзію «пишних форм».
  • Крейдований папір. Ідеально підходить для поціновувачів класики і для оформлення вінтажних подарунків. Фактура і візерунок крейдованого паперу ніби повертають в старовину.
  • Глянцевий. Ідеальна гладкість упаковки плюс яскравий дизайн сподобаються і молодій особі, і маленькій дитині.
  • Папір кольору металік двосторонній. Чудовий варіант для тих, хто любить блиск, розкіш, яскравий антураж.

Серед розмаїття святкової упаковки легко знайти тематичний папір — для хлопчиків, для дівчаток, юних леді або дам поважного віку, для любителів музики, подорожей, книг. За допомогою упаковки можна додатково підкреслити характер одержувача презенту.

Як правильно підібрати пакувальний папір

Існує декілька порад, які допоможуть оригінально і красиво запакувати подарунок.

  • Для маленької коробки краще купувати папір світлих відтінків. Такий подарунок матиме більш об’ємний вигляд. А от для великих коробок можна сміливо використовувати обгортку темних, насичених кольорів.
  • Великий принт візуально збільшує пакунок із подарунком, а дрібний малюнок, навпаки, зменшує його.
  • Підбирайте пакувальний папір у відповідності до теми свята. Безглуздо виглядатиме обгортка із солдатиками на подарунку для дами або ніжні троянди на презенті для чоловіка.

Також важливо довірити пакування сувеніра людині, яка зробить роботу акуратно. Обшарпаний край, нерівні зрізи і неохайне склеювання здешевлюють зовнішній вигляд коробки з подарунком.

Красива упаковка в FunFan

Широкий асортимент святкової атрибутики, в тому числі й подарункового паперу, представлений у магазині Фанфан у Львові. Мешканці інших міст і гості країни можуть зробити замовлення в інтернет-магазині. Пересилання покупки здійснюється будь-яким із поштових перевізників. Вигідні ціни, більше 5 000 найменувань товару, креативний підхід до покупця і завжди гарний настрій — основні принципи роботи компанії FunFan.

Творити свято зі знавцями своєї справи легко і радісно!