Головна Економіка Топ-7 подарунків для мандрівників

Топ-7 подарунків для мандрівників

Ми все більше подорожуємо світом: працюємо, змагаємось, відпочиваємо, знайомимось із дивами стародавньої архітектури та сучасними технологіями. Чим більше подорожують ваші близькі та друзі – ти простіше знайти для них корисний та цікавий подарунок. Американська компанія Самсонайт підготувала багато подарунків для мандрівників.

Валіза-самокат

Якщо вам доводилось нестися із валізами довжезними коридорами Стамбульського аеропорту – ви оцінити винахід конструкторів Samsonite. За декілька секунд валіза або рюкзак обертаються триколісним самокатом, на якому легко добратись до потрібного терміналу.

Дитяча валіза

Кожен член родини свої речі несе сам. Дитяча валіза дисциплінує малюка та відвертає увагу під час очікування рейсу. Пластикова валіза виконує роль:

  • ручної поклажі для речей та іграшок;
  • візочка або стільця для виснаженої дитини;
  • іграшки.

Поясна сумка

Нові розробки конструкторів дозволили мандрівникам надійно сховати цінні речі, кредитні картки та гроші від злодіїв. Маленька та непомітна сумка в нагоді під час мандрами країнами із високим рівнем злочинності або довгих транзитних подорожей автобусом та поїздом.

Мобільний офіс

Безцінна річ для бізнесменів, які постійно у відрядженнях. Велика стильна валіза на колесах вміщує електронні пристрої, зарядки, папери, договори та сертифікати, зразки продукції та проекційне обладнання. Мобільний офіс підкреслює статус власника та сповіщає про надійність майбутнього партнера.

Рюкзак для ноутбука

Зручний варіант ручної поклажі. Спеціальний відсік розрахований на зберігання ноутбуку певних габаритів (враховуйте це при виборі моделі). Додаткові відділення зберігають одежу, косметику, взуття, пляшку води та документи.

Сумка-мессенджер

Модель, що вивільняє руки та зберігає документи, смартфон та гроші. Довгий ремінь, компактні розміри, безліч маленьких відділень на блискавках – ідеальний супутник під час екскурсій та подорожей.

Важливі дрібниці

Приділіть увагу близьким та подаруйте дрібні, але дуже корисні речі:

  • чохли для валіз – запобігання крадіжкам та швидке впізнання свого багажу в залі прильоту;

  • бьюти-кейс – надійне зберігання перевіреної гіпоалергенної косметики;

  • тревел-косметички – можливість перевозити у ручній поклажі мініатюрні флакони знайомої косметики;

  • компресійні панчохи – рятують від проявів варикозу;

  • маски та подушки для сну під час подорожі.

Або придбайте подарунковий сертифікат, щоб обдарований самостійно обрав потрібну річ.