Головна Економіка Святковий настрій вашого бізнесу – декілька тканин и хвилинки часу

Святковий настрій вашого бізнесу – декілька тканин и хвилинки часу

Чому в Європі різдвяні вітрини з’являються аж в жовтні? Тому що на вулиці сумно та темно, ллє дощ, і ніякого настрою щось купувати у прохожих немає. А коли у вітрині виблискують вогники новорічної ялинки та фольга різдвяних коробок із подарунками – настрій автоматично йде до гори. Не втрачаємо часу та швиденько нагадуємо клієнтам про прийдешні свята. Інтернет-магазин Барбатекстиль допоможе перевтілити ваш інтер’єр швидко та недорого. Хапайте декілька простих лайфхаків для створення святкового стилю.

Готель

http://4.bp.blogspot.com/-6PwnqEAI5dA/Vk

Декілька фото із новорічним оформленням лобі в соціальних мережах автоматично додають балів вашому закладу: ви турбуєтесь про гостей та вже створюєте для них атмосферу свята.

У кожен номер ялинку не поставиш: додайте вишуканості інтер’єру за допомогою текстильних новорічних серветок та маленьких подарунків для гостей.

Ефект Буке (акцент на деталі із розмитим фоном) та вдале фото підвищать заповняємость готелю – перевірено експертами.

Апартаменти

Якщо плануєте підзаробити на здачі квартири на новорічні свята, вже сьогодні треба виставляти красиві різдвяні декорації. Зверніть увагу на тематичні комплекти постільної білизни, які самі по собі підвищують настрій та чудово виглядають в рекламі. Або зробіть акцент на традиціях: вишити скатертини та серветки, панчохи для подарунків, красиві рушники на кухні. 

Побавтесь із гороскопами та замініть всі рушники у ванній кімнаті на жовті – на щастя та здоров’я для ваших гостей. Вони оцінять, особливо якщо про цю турботу ви вже зараз повідомите на своєму сайті та у Фейсбуці.

Крамниця

Гілка калини із ялівцем біля входу та новорічні пелерини на продавцях у торговому залі підвищують виторг крамниці на 15-20%: покупці пригадують про довгі зимні вихідні та починають готуватися до застілля та родинних зустрічей.

 

Замовте недорогі фірмові еко-торбинки із логотипом закладу та новорічними побажаннями, які із задоволенням купуватимуть ваші клієнти. 

Запропонуйте покупцям трендове екологічне оформлення подарунків у недорогу мішковину або льон – це зараз дуже модно. Декілька уроків з оформлення, гарні фото – і до вашого закладу вже їдуть з усього міста.

Кафе

Тут все просто – міняємо звичайні серветки та скатертини на новорічні, ставимо на стіл гілочки ялинки та свічі та вдягаємо офіціантів у фартухи із вишитими сніжинками та побажаннями щастя у Новому році. Гості самі розповсюдять ваш креатив у мережі.