Головна Економіка Порушники податкового та митного законодавства сплатили до бюджету 27,2 млн грн штрафів

Порушники податкового та митного законодавства сплатили до бюджету 27,2 млн грн штрафів

фото з прес-конференціїПротягом 2014 року підрозділи податкового та митного аудиту Головного управління ДФС у Тернопільській області провели 709 планових та позапланових перевірок.

Як зазначив на прес-конференції начальник Головного управління ДФС у Тернопільській області Ігор Комендат, це на 155 перевірок менше, ніж у 2013 році. Проте завдяки зменшенню кількості перевірок вдалося досягнути їх більшої якості та ефективності. Тож сума донарахованих сум підрозділами податкового та митного аудиту не зменшилась, а навпаки збільшилась. Так, за наслідками перевірок донараховано 356 млн грн, що на 304 млн грн більше, ніж у 2013 році. До зведеного бюджету надійшло 24,6 млн грн.

Працівники підрозділу контролю за проведенням розрахункових операцій та проведення фактичних перевірок провели 176 перевірок суб’єктів господарювання, які зареєстровані в територіальних органах ДФС у області. В результаті застосовано 45,2 млн грн штрафних (фінансових) санкцій, з яких до бюджету вже надійшло 2,6 млн гривень.