Головна Економіка ОБИРАЄМО СЕКЦІЙНІ ВОРОТА У М. ЛЬВІВ: ПРО 5 ОСНОВНИХ АСПЕКТІВ, НА ЯКІ...

ОБИРАЄМО СЕКЦІЙНІ ВОРОТА У М. ЛЬВІВ: ПРО 5 ОСНОВНИХ АСПЕКТІВ, НА ЯКІ ТРЕБА ЗВЕРНУТИ УВАГИ ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННИЯ ТЕПЛОЇ ПІДЙОМНОЇ СИСТЕМИ, РОЗКАЖУТЬ ФАХІВЦІ BRAMA-MARKET.LVIV.UA

Вибираючи, які купити гаражні ворота, багато хто з клієнтів буквально впадають у відчай: в голові купа питань, а головне з них – «З чого почати?» У цій статті спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ» розповідають, якою має бути в’їзна система для гаража, що напевне допоможе вам оцінити надійність кожної моделі та зробити правильний вибір.

ПІДЙОМНІ ВОРОТА В ГАРАЖ – 5 ОСНОВНИХ АСПЕКТІВ, НА ЯКІ ТРЕБА ЗВЕРНУТИ УВАГИ ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ

АСПЕКТ №1.

Отже, почати треба з типу управління, оскільки від цього параметра залежать вимоги до отвору. Зокрема, конструкції з ручним управлінням є бюджетним варіантом. Компенсацію ваги стулки забезпечує механізм балансування. Для загороджень шириною більше 4 м використовується торсіон. Якщо габарити менше, можна встановити систему «пружина в пружині», але робочий ресурс менше таких ворітних систем буде значно менше (15 проти 25 тис. циклів).

Куди кращим рішенням буде автоматичне керування, зручніше й безпечніше. А ще воно дозволяє управляти системою на відстані. Такі системи витримують високі навантаження, чудово захищають від злому. Після закриття, привід блокує полотно, і зрушити його без сигналу з блоку  управління неможливо. На сайті нашої компанії доступні приводи відомих італійських виробників -FAAC, NICE, CAME. Дивіться продукцію тут: https://brama-market.lviv.ua/products/category/vorota-garazhni-alutech-ryterna-wisniowski-hormann-doorhan 

АСПЕКТ №2.

Розрахунок габаритів отвору та сучасних воріт для гаража. Монтаж системи з автоматикою передбачає наявність одвірка від 250 мм. Для ручного приводу досить 100-150 мм. Що стосується ширини і висоти отвору, цей показник залежить від параметрів авто. В середньому, ширина для легкового авто – від 2.5 м, для більш габаритного транспорту – від 3 до 6 м. Висота, як правило, не менше 2-х і не більше 3-х метрів.

АСПЕКТ №3.

Вибір виробника. Гаражні ворота, ціна на які в «БРАМА МАРКЕТ» доступна, представлені кращими європейськими брендами. Продукція відрізняється конструкцією та матеріалами. Так, компанія WISNIOWSKI (Польща) для балансування використовує виключно торсіон. RYTERNA (Литва) пропонує на вибір: власну розробку – R40 або торсіонний механізм. Різняться й ущільнювачі між секціями, наприклад, у DOORHAN (Чехія) використовується енергофлекс, а в RYTERNA і ALUTECH – EPDM-ущільнювачі, що перешкоджають виникненню «містка холоду», одночасно, служать захистом від защемлення пальців. 

АСПЕКТ №4.

Матеріал заповнення. Дизайнерські ворота з сендвіч-панелей можуть бути зроблені зі сталевих листів, а також заповнені пінополіуретаном. Усі конструкції з нашого асортименту захищені від корозії по технології DUPLEX (оцинкування металу й декоративне фарбування з лаком).

Товщина сендвічів має бути не менше 40 мм, що якраз відповідає наявній продукції. Це оптимальний розмір для нашої кліматичної зони. Метал секцій не створює «містка холоду».

АСПЕКТ №5.

Зовнішнє оформлення. Далеко не останній по значимості критерій. Виробники пропонують незліченну кількість комбінацій фактури, текстури та кольору панелей. Дизайн доповнюється різними елементами: декоративні накладки, хвіртка, вікна, ручки, замки і т.д. Визначаючи, яким має бути зовнішній вигляд ворітної системи, відштовхуйтесь від оформлення фасаду присадибної території.

 ЯК ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ ГАРАЖНИХ ВОРІТ?

Для того, щоб оформити послугу установки воріт на гараж, досить відвідати сайт «БРАМА МАРКЕТ Львів» та залишити заявку. Серед товарів магазину легко знайти товар, що задовольнить саме вашу потребу. Також є можливість онлайн або телефонної консультації з менеджером компанії: +38 050 3562114, +38 067 112-18-69. 

Віддаєте перевагу реальному вибору продукції? Тоді, чекаємо вас в нашому офісі, що знаходиться за адресою: вул. Городоцька, 286 Б. Відвідавши салон, ви зможете ознайомитися зі зразками та особисто поспілкуватися з консультантом. А ще – отримаєте гарну знижку!