Головна Економіка ОБИРАЄМО ВУЛИЧНІ ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СКЛАДНОГО ТИПУ В М. ЛЬВІВ РАЗОМ З ПРЕДСТАВНИКАМИ...

ОБИРАЄМО ВУЛИЧНІ ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СКЛАДНОГО ТИПУ В М. ЛЬВІВ РАЗОМ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ТОРГОВЕЛЬНО-ВИРОБНИЧОЇ КОМПАНІЇ BRAMA-MARKET.LVIV.UA

Коли йде мова про установку в’їзної системи на території виробництв і заводів, то необхідно враховувати специфіку умов навколишнього середовища. Торгово-виробниче підприємство «БРАМА МАРКЕТ Львів» пропонує розглянути дві конструкції для промислових установ, які зараз набирають велику популярність. Вони відмінно підходять для інтенсивної експлуатації в важких умовах, а також для монтажу в холодних областях України. Ми говоримо про складні ворота з Польщі, створені із застосуванням інноваційних технологій і матеріалів преміального сегмента. Європейські вироби виготовляються відповідно до міжнародних стандартів якості і безпеки, згідно з нормами OHSAS 18001:2007 та ISO 9001:2008. Клієнт, замовляючи цю продукцію для свого бізнесу, може бути впевнений в її міцності і довговічності. Давайте розглянемо, що собою представляють колекції в’їзних систем V-KING і TRAFFIC, і в чому переваги кожної з них.

ВИБИРАЄМО ШВИДКІСНІ ВОРОТА ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ TRAFFIC

Дана система поєднує в собі переваги двостулкових конструкції і шлагбаума, завдяки чому дає можливість контролювати доступ на територію. Це особливо зручно для фірм, де щодня відбувається інтенсивний рух транспорту. Система встановлюється на стовпах із застосуванням спеціальних петель і тяг. При цьому монтаж додаткової перемички та рейки не потрібен. Іншими словами, дані в’їзні промислові ворота мають подвісную конструкцію, чим відрізняються від інших моделей. Продукція з цієї серії пропонується в двох варіантах, а саме: Totmann і Automatik. Покупець вибирає те обладнання, яке здається йому найбільш зручним в потенційних умовах використання. На відміну від багатьох інших виробників, бренд Wisniowski проводить перевірку своїх товарів, згідно з нормами регламенту PN EN 13241-1. Завдяки всім перерахованим перевагам, електричні ворота на виробництво Traffic підходять для експлуатації в посиленому режимі.

ВИБИРАЄМО АВТОМАТИЧНІ ВОРОТА ДЛЯ СКЛАДСЬКОГО КОМПЛЕКСУ V-KING

В’їзні конструкції з цієї колекції заздалегідь призначені для використання в аеропортах, річпортах, на заводах і інше. Вони являють собою симбіоз достоїнств двостулкових виробів і електричного шлагбаума, що допомагає на високому рівні здійснювати контроль доступу транспорту на територію. Огородження оснащені зносостійкого автоматикою DAAB, а також сучасною системою управління EP 104. За допомогою такого рішення виробництво воріт Wisniowski змогло домогтися приголомшливого результату — швидкість відкриття і закриття стулок становить 1 м/с. Щоб готовий товар тривалий час зберігав свій презентабельний зовнішній вигляд, бренд застосовує запатентовану технологію Duplex. У цю методику входить гаряче цинкування сталі і поліестерове покриття, поєднання яких захищає модель від утворення корррозіі. Основна перевага всієї лінійки V-KING — це відповідність європейським стандартам якості PN EN 13241-1 та A1: 2012.

ДЕ ЗАМОВИТИ СТАЛЕВІ ВОРОТА З АВТОМАТИКОЮ ТА ЇХ ВСТАНОВЛЕННЯ?

Ми є офіційними представниками даного польського виробника і пропонуємо тільки сертифіковані товари. Майстри, які працюють в мережі салонів «БРАМА МАРКЕТ Львів», є професіоналами і здійснюють швидку установку конструкцій. Переконайтеся в цьому, відвідавши розділ з прикладами наших робіт: https://brama-market.lviv.ua/photoalbums. Приїжджайте в шоу-рум, який розташовується на вулиці Городоцька, 286 Б, щоб менеджер допоміг вибрати і купити промислові ворота, що відповідають вашим очікуванням. Дзвоніть прямо зараз: (067) 112-18-69, (050) 356-21-14.