Головна Економіка Нові яскраві дизайни постільної білизни First Choice

Нові яскраві дизайни постільної білизни First Choice

Нові яскраві дизайни постільної білизни First Choice купити в Україні

До вибору дитячої постільної білизни особливі вимоги. Важливо, щоб вона була вищої якості, безпечна й дуже приємна на дотик. Якщо комплект поєднує усі ці характеристики, батьки вже готові його купити. А в компанії з соковитими кольорами та принтами, привабливими для малечі, стає просто ідеальним. В Україні є якісна постільна білизна. Вироби турецької фірми First Choice – яскравий приклад.

Дитяча постільна білизна First Choice

Фёст Чойс виготовляють всю продукцію лише з якісних безпечних матеріалів. Але якщо для дорослих використовують й натуральну, й штучну сировину, то постільна для дітей – лише з натуральних матеріалів. Це:

• бамбук;
• 100% бавовна;
• Фланель;
• сатин;
• ранфорс;
• бязь.

Тканини гіпоалергенні, шкіра малюка дихає, не пітніє. Вони приємні на дотик. На такій білизні спиться комфортно й безпечно. Вона переживе не одне прання (а дитяче, звісно, частіше доводиться прати), зберігаючи привабливий зовнішній вигляд. Не линяє, не вигорає на сонці.
Для немовлят постільне виготовляють з бамбуку. На дотик ця тканина нагадує шовк – така ж легка та ніжна. Але її особливість в іншому – бактерицидному ефекті та гарному поглинанні вологи.
Для старших дітлахів – м’якенька фланель, легка бязь, що майже не зминається, й, звісно – справжня бавовна. Остання – найкращий варіант для малечі з чутливою шкірою.

Постільна білизна для будь-якого віку

У First Choice продаються комплекти для різного віку: від набору для дитячого ліжечка до підліткового. Можна також придбати варіант євро-розміру. Різноманітні варіанти можна подивитись тут https://bayubay.com.ua/tm-first-choice.html.
Хочете купити покривала в колір? Обирайте набір, в який входить стильне в’язане покривало.
Перш за все Фёст Чойс пропонує якість та комфорт. Але подивіться, яке тут різноманіття кольорів, принтів, орнаментів! Навіть прискіпливий підліток зможе обрати дизайн на свій смак.
Що вже говорити про малюків. Візуальна складова для них – один з головних параметрів під час вибору товару. Тому турецький виробник приділяє багато уваги створенню нових дизайнів дитячої постільної білизни.

Ніжні квіткові візерунки для юних принцес, яскраві зображення автомобілів та мотоциклів для хлопців, герої улюблених мультфільмів та коміксів. Колекції постійно оновлюються. Можете сміливо покластися на смак своєї дитини. Обрати постіль для себе взагалі буде нескладно. Будь-який комплект – якісний екземпляр.
Фёст Чойс – білизна для дітей та водночас ідеальний варіант для батьків. Обирайте разом!