Головна Економіка ВІДВІДАЙТЕ НОВУ ДЕМОНСТРАЦІЙНУ ЗАЛУ З ПРОДУКЦІЄЮ WISNIOWSKI У КИЄВІ ТА ДІЗНАЙТЕСЬ, ЧОМУ...

ВІДВІДАЙТЕ НОВУ ДЕМОНСТРАЦІЙНУ ЗАЛУ З ПРОДУКЦІЄЮ WISNIOWSKI У КИЄВІ ТА ДІЗНАЙТЕСЬ, ЧОМУ ВИРОБИ ПОЛЬСЬКОГО ЗАВОДУ ЯВЛЯЮТСЯ ОДНИМИ З НАЙКРАЩИХ У СВІТІ!

Гарна новина – ворітні системи та двері польського виробництва Вишневски тепер доступніші для киян!

У компанії «БРАМА МАРКЕТ Київ» можна замовити виготовлення воріт в Києві за ціною виробника. А це значить, що клієнту не потрібно переплачувати! Системи високої надійності, безпеки та довговічності мають модний дизайн, а також зроблені з використанням сучасних технологій. Чому продукція польського заводу вважається преміальною, розповідають наші фахівці.

ОЦИНКОВАНІ ОГОРОЖІ WISNIOWSKI – РІЗНОМАНІТНИЙ АСОРТИМЕНТ

Серед широкого товарного ряду доступна продукція з різними технічними характеристиками. Кожен замовник знайте для себе що потрібно. Зокрема оцинковані відкатні ворота кількох серій:

  • секційні гаражні ворота з сендвіч-панелей – здатні створити надійний захист парковки. Особливістю конструкцій є оснащення 60-міліметровими секціями, завдяки чому вони ефективно зберігають тепло в приміщенні.
  • Для огородження територій та перекриття в’їзної частини, в магазині «БРАМА МАРКЕТ» доступні сталеві секційні паркани, а також розсувні ворота з надійним захистом від корозії. Їх сучасний стиль виконання, оригінальні фактури та колірне багатство задовольнять побажання найбільш вимогливих замовників.

Усі конструкції виконані з урахуванням інноваційних технологій, і можуть управлятися за допомогою пульта або віддалено зі смартфону.

ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІ ВОРОТА ДЛЯ ГАРАЖА ТА ТЕПЛІ ДВЕРІ З АЛЮМІНІЄВОГО ПРОФІЛЮ WISNIOWSKI

Основний асортимент складають наступні рішення:

  • сучасні виїзні ворота HOME INCLUSIVE, виконані в стильній забарвленням і обладнані фірмовою автоматикою;
  • сталеві огорожі Wisniowski MODERN, що відрізняються не тільки сучасним оформленням, а й небувалою стійкістю до утворення корозії.
  • До уваги відвідувачів також пропонуються підйомні гаражні ворота UniTherm, призначені для установки в опалювальному приміщенні. Полотно, зібране з максимально теплих сендвіч-панелей INNOVO товщиною 60 мм, гарантовано захистить будівлю від протягів, вологи і морозу. Варто зазначити, що для оформлення польських воріт представлено понад 200 різних кольорів – від ніжно-пастельних до незвичайно яскравих.
  • Для захисту будинку пропонуються дизайнерські зовнішні двері, які не пропускають в будинок холод і шум. Зокрема, найбільш популярна модель – CREO. Дані алюмінієві двері оснащені бічними елементами скління, доповнені стильною аплікацією зі сталі, фірмової ручкою, а також прихованими петлями. Ще один цікавий продукт – алюмінієві двері DECO BASIC. Вони мають стильний вигляд завдяки доповненню безпечним двокамерним склом. Головною перевагою даної конструкції стає коефіцієнт теплоізоляції – 1,5 Вт / м ∙ К.

Заходьте на сторінку https://brama-market.lviv.ua/products, щоб подивитися красиві ворота Wisniowski та інші товари польського бренду, а також обирайте кращі рішення в фірмовому шоурумі в Києві!

ПЕРЕВАГИ МЕТАЛЕВИХ ВОРІТ ТА ЗАБОРІВ ВИШНЕВСКИ

Захисні огороджувальні системи мають гарантійний термін від корозії на 10 років. Всі вироби WIŚNIOWSKI піддаються оцинковці та порошковому фарбуванню. Комбінація обробки деталей за технологією DUPLEX значно подовжує їхній термін експлуатації, надійно захищає від атмосферних опадів, вони не піддаються вигорянню та здатні довгі роки берегти привабливий вигляд.

Всі конструкції виготовляються з міцних матеріалів та відповідають європейським стандартам. Їхній монтаж проводиться на основі бетонного фундаменту, при підготовці якого враховується ступінь промерзання ґрунту.

Автоматичні ворота Wisniowski оснащуються фотоелементами, здатними зупинити рух зсувної стулки в разі перешкоди в отворі. Брама також може бути доповнена зручною системою керування SmartCONNECTED, що дозволяє здійснювати управління через додаток на смартфоні. Для цього необхідно всього лише встановити додаток Connexoon Acess на телефон від марки Somfy, розробленого на основі технології io-home control. З допомогою «розумної системи» завжди можна знати про стан вхідних або в’їзних конструкцій та проводити контроль в онлайн-режимі з будь-якої точки земної кулі.

ЯК ЗАМОВИТИ ВХІДНІ ДВЕРІ ДЛЯ КОТЕДЖУ WISNIOWSKI?

Щоб купити польську продукцію Вишневски, виберіть модель та подайте заявку онлайн. Ви також можете зателефонувати нам – 050 3562114. Щоб подивитися зразки в’їзних воріт з автоматикою та замовити їх зі знижкою, відвідайте салон «БРАМА МАРКЕТ Київ». Для кожного покупця тут приготовлена знижка!

Компанія має величезний вибір європейських рішень для дому та квартири. Тут ви купуєте сертифіковану продукцію, отримуєте гарантію, а також завжди маєте можливість додаткової комплектації вже встановлених ворітних систем. Висока надійність і зручність для користувача – ось головні переваги нашої продукції.