Головна Економіка БАЖАЄТЕ ВСТАНОВИТИ КОВАНІ ВОРОТА СВОЇМИ РУКАМИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ? ФАХІВЦІ BRAMA-MARKET.LVIV.UA ЗНАЮТЬ, ЯК...

БАЖАЄТЕ ВСТАНОВИТИ КОВАНІ ВОРОТА СВОЇМИ РУКАМИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ? ФАХІВЦІ BRAMA-MARKET.LVIV.UA ЗНАЮТЬ, ЯК ВДАЛО ЗМОНТУВАТИ РОЗПАШНУ В’ЇЗНУ СИСТЕМУ

Маєте намір замовити виготовлення кованих воріт? Хочеться чогось екстраординарного, вишуканого та неповторного? Звертайтесь до «БРАМА МАРКЕТ»! Компанія пропонує кращі рішення зі стильним дизайном для оформлення для приватної ділянки за ціною виробника. Моделі з неймовірними візерунками, що не залишать байдужими перехожих.

Купівля хороших металевих воріт для будинку – лише пів справи. Краса огороджень багато в чому залежить від якості монтажу. Якщо ви плануєте на цьому заощадити, а також дізнатись особливості кованих ворітних систем, та отримати поради щодо їх встановлення, пропонуємо почитати цю статтю.

КРАСИВІ В’ЇЗНІ ВОРОТА З ЕЛЕМЕНТАМИ КОВКИ: ОСНОВНІ ПАРАМЕТРИ

Якісні моделі ручної роботи складаються з однієї або 2-х стулок, можуть відкриватись назовні чи всередину (для розпашних систем), або ж рухаються на роликах по напрямним (відкатні). Різноманітне заповнення полотна (профнастил, алюмінієві та сталеві панелі сендвіч) дозволяє обрати варіант конкретно під потреби вашого дому.

Перед тим, як потрапити до кінцевого споживача, конструкції проходять кілька етапів обробки:

  • об’єднання окремих деталей в єдину конструкцію;
  • зачистку від окалини;
  • шліфування та заповнення щілин;
  • цинкування;
  • покриття якісною фарбою.

Комплекс заходів значно покращує якості воріт, родить їх надзвичайно міцними та стійкими до ржавіння. Щодо дизайну, то тут взагалі немає ніяких обмежень: рослинні мотиви, тварини, народні орнаменти та герби – далеко не повний список унікальних кованих елементів, що можуть прикрасити ворітне полотно. Професійні ковалі компанії «БРАМА МАРКЕТ» виконають будь які забаганки клієнта!

Додатково дизайн воріт з кованими елементами можна оформити золотим, мідним чи срібним патинуванням. Полотно фарбується в один з кольорів RAL-гамми, який обере замовник. Дізнатись, яка на установку воріт ціна, та всі інші умови співпраці можна тут: https://brama-market.lviv.ua/products/category/kovani-vorota

Спроектувати ворітну систему можна за особистим ескізом, та попередньо (перед виготовленням) побачити, якою буде конструкція в форматі 3D.

МОНТАЖ КОВАНИХ ВОРІТ СВОЇМИ РУКАМИ

Перед початком установки варто зробити найголовніше – реально оцінити свої сили і технічні можливості! Установка воріт на паркан – процес досить складний, вимагає вправності, точності та надзвичайної акуратності. Якщо ви сумніваєтеся, що зможете впоратися, краще довірте монтаж професіоналам. В іншому випадку:

  • запасіться необхідними інструментами. Вам знадобиться зварювальний апарат, болгарка, електродриль, молоток, лінійка.
  • Підготуйте матеріали для опори. Найкраще для цього підійдуть сталеві профілі 10 на 10 см або ж, як альтернатива, бетонні колони. Товщина «уголка» має становити не менше 2 мм.
  • Проведіть виміри та забетонуйте стійки (для цього використайте суміш щебеню, землі та побиту цеглу). Після чого обробіть готовий каркас ґрунтовкою, щоб уникнути корозії. Якщо стійки ви плануєте закопувати, то на глибину не менше 1-1,5 м. Поки основа буде вистоювати (3-7 днів, в залежності від погоди), займіться каркасом.
  • Установіть розсувні ворота з елементами кування на опори, відрегулюйте їх та встановіть обшивку. Усі роботи варто проводити із максимальною обережністю, лише тоді конструкція буде служити довго та надійно. Зварювання конструкції відбувається наступним чином. Спочатку виготовляється зовнішня, потім – внутрішня рама. Після чого метал шліфується, обробляється ґрунтовкою і забарвлюється.
  • Якщо всі умови й технології будуть дотримані, готові ворота стануть справжньою прикрасою вашого домоволодіння! Ідеально впишуться в його стиль і архітектуру.
  • Для більшого комфорту експлуатації, в’їзні системи можна доповнити якісним автоматичним приводом.

ЯК ЗАМОВИТИ ВИРОБНИЦТВО КОВАНИХ ВОРІТ?

Отримайте консультацію щодо вартості, монтажу та доставки по телефону: (067) 112-18-69. Менеджери допоможуть з вибором моделі, додатковим оснащенням та зовнішнього оформлення. Купити ковану браму в «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ» завжди вигідно! Заходьте до нашого офісу та замовляйте продукцію зі знижкою.