Головна Новини Весняний призов розпочнеться 1 квітня

Весняний призов розпочнеться 1 квітня

арміяГолова облдержадміністрації Валентин Хоптян доручив розпочати підготовку до проведення призову в області громадян України на строкову військову службу в квітні-травні 2012 року.
Головам райдержадміністрацій, виконкому Тернопільської міської ради доручено забезпечити участь необхідної кількості лікарів-спеціалістів, техпрацівників, осіб обслуговуючого персоналу в роботі призовних комісій, організувати роботу таких комісій в період з 1 квітня по 31 травня 2012 року.
Влада на місцях має також забезпечити організоване прибуття призовників у військові комісаріати для призову на строкову службу і відправку їх на обласний збірний пункт, а у період проведення призову організувати і провести «Дні призовника».
Головному управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації належить направити на період призову лікарів та середній медичний персонал для роботи на обласному збірному пункті у складі медичної комісії, забезпечити медичне відділення обласного збірного пункту санітарним автомобілем, необхідним інструментарієм, медичним майном і медикаментами.
Крім того буде визначено перелік медичних закладів, куди будуть направлятись призовники, які потребують амбулаторного (стаціонарного) обстеження (лікування).
Також затверджено склад обласної призовної комісії, яку очолив заступник голови ОДА Петро Гоч.