Думками про сокровенне зворушливо поділився на стоірнках свого фейсбуку відомий тернопільський ресторатор Михайло Гросуляк.
“Дивно, що хлопець із села, приїхавши в Тернопіль, з трьома рублями в кишені, несподівано добився таких результатів. Хоча шлях був дуже складним. Після народження трьох дітей, їм потрібно було дати раду. Та зараз, для нас з дружиною – вони найбільша гордість. Ми виховали дуже сильних фахівців у ресторанному бізнесі. І якби не вони, я б собі не дав ради в житті.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Наші діти не мали вищої освіти, так як це одразу роблять інші. Мені здається, що їм після навчання важко зорієнтуватися в тому нелегкому, жорстокому, я б сказав, житті. Вони повинні спробувати професію із середини.
І в нашій історії, ми пропустили їх по всіх “постах” які є в громадському харчуванні. От Христинка на початках і тісто місила, і офіціанткою була, і мила посуд… Тому вона така сильна зараз. Це її велика заслуга і моя гордість. Ми з Тетяною (дружиною) разом спостерігаємо за їхньою фантастичною діяльністю, і те як вони працюють, просто вражає.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Радості не було меж, також, коли мої дві внучки, їм вже по 11 років, заробляли свої перші кишенькові кошти. Працюючи помічниками офіціантів на Пастерії. Я назвав це одним із найщасливіших днів мого життя. Так вони заробили свої перші гроші”.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀