Головна Суспільство День Валентина в США – дівчина може зробити пропозицію

День Валентина в США – дівчина може зробити пропозицію

Ми продавжуємо знайомити наших читачів з традиціями святкування Дня закоханих. Сьогодні наша розповідь присвячена країні, з якої саме і розпочало свою популярність в усьому світі скромне католицьке свіятопокровителя закоханих. Саме в Америці воно стало успішним комерційним проектом.

Отже, в  Америці , на початку 19 століття, коли цукор коштував чималі гроші, женихи вітали своїх наречених марципаном, який вважався дуже дорогим подарунком. Пізніше, коли цукрова промисловість налагодилася, традиція дарувати солодощі придбала величезний розмах.
Американці дарували цукерки, з написаними на них привітаннями. Такі цукерки було прийнято укладати в спеціальні коробки у формі серця. Карамель для Дня святого Валентина робили червоно-білою, як символ пристрасті і чистоти кохання.
Сучасні традиції святкування Дня закоханих в Америці можуть відрізнятися, залежно від штату. Наприклад, якщо закохана дівчина виявилася зі своїм коханим в Атланті або Нью-Йорку, вона може сама зробити йому пропозицію. Від цієї пропозиції чоловік не має права відмовитися. Але якщо це все ж сталося, то він зобов’язаний подарувати дівчині шовкове червоне плаття, а собі — шнурок, з нанизаним на нього серцем.