Головна Суспільство Соціальним карткам бути – Тігіпко

Соціальним карткам бути – Тігіпко

ТігіпкоМіністерство соціальної політики прогнозує впровадження електронної соціальної карти в квітні 2013 року, говориться в повідомленні прес-служби міністерства.

 

“Єдина соціальна карта буде введена в квітні 2013 року Створення бази даних у сфері соціальної підтримки та підготовка до випуску єдиної соціальної картки повинні бути завершені до квітня наступного року”, – заявив віце-прем’єр Сергій Тігіпко.

Він переконаний, що введення єдиної інформаційно-аналітичної системи соціального захисту населення повинно забезпечити облік громадян, які отримують соціальну підтримку держави, а також планування всіх витрат соціальної сфери. У повідомленні сказано, що також пріоритетним завданням даної програми є створення міжвідомчої інформаційної системної мережі.
У лютому минулого року Тігіпко прогнозував, що електронну соцкарти введуть до 2015 року. Пізніше Кабмін вирішив створити єдину інформаційно-аналітичну систему обліку та управління коштами соціальної сфери та запровадити електронну соціальну карту, а в грудні уряд передав введення електронної соціальної карти від Міністерства фінансів Мінсоцполітики.