Головна Новини Тернопільські забудівники добираються до сіл навколо

Тернопільські забудівники добираються до сіл навколо

Інформуємо вас про те, що сільська рада розпочинає процедуру громадського обговорення детального плану території (ДПТ) щодо розбудови «Нового кварталу», який розташований з правої сторони дороги в напрямку від ТРЦ «Подоляни».
Додатково інформуємо про те, що у комунальній власності сільської ради є земельна ділянка загальною площею близько 5.5 га цільове призначення якої « для іншої житлової забудови» трьох та більше поверхів.
На території « Нового кварталу» передбачається розміщення об’єктів комерційного призначення, що дасть можливість поповнення бюджету села, житлової зони з усіма зручностями (стоянки, дитячі майданчики, спортивні площадки та ін.). Також розглядається можливість влаштування рекреаційної зони ( бази відпочинку, ресторани, тенісні корти, аквапарк та ін.)
Важливим є те, що сільська рада передбачає залишити у власності муніципалітету частину території в резерві для подальшої можливості виділення земельних ділянок учасникам бойових дій в зоні АТО.
Процес складний та довготривалий, тому сільська рада запрошує до обговорення та співпраці усіх жителів села а також архітекторів і будівельників.
Слід зазначити, що продаж земельних ділянок буде відбуватись виключно на прозорих земельних аукціонах і будь яка фізична чи юридична особа зможе прийняти участь в торгах. Маємо надію на те, що ділові кола Тернопільщини з позитивом зустрінуть наші починання та приймуть участь у цивілізованому Європейському процесі містобудування.
З повагою!
Адміністрація сільської ради.