Головна Новини Російські спецслужби намагаються дестабілізувати Західну Україну

Російські спецслужби намагаються дестабілізувати Західну Україну

img_08d8f544d681d65Російські спецслужби намагаються заслати до Західної України або знайти тут спеціалістів з хорошим вишколом, щоби чинити теракти. Дилетанти з цим не впораються.

Про це під час он-лайн інтернет-відеомосту між Львовом і Харковом на тему: «Сценарії розвитку агресії Російської Федерації в Харкові і Львові. Як їм запобігти?» повідомив консультант начальника управління СБУ у Львівській області з питань антитерористичної діяльності, полковник Руслан Бішко.

Тому, за його словами, всі спецслужби Західної України особливо уважно реагують на всі-всі повідомлення громадян про підозрілих осіб або підозрілі речі.

– Телефонуйте на гарячу лінію СБУ, в міліцію чи до пожежників. Навіть якщо ваша підозра не підтвердилася, то завтра підозра іншого громадянина може врятувати життя інших людей, – вважає полковник СБУ.

Так, за його словами, нещодавно у Львові було затримано терористичну групу, яка називала себе «загін імені Кузнєцова». Керував цією групою колишній військовослужбовець Збройних сил України. Він та його поплічники вийшли на представників спецслужб Росії та запропонували свою допомогу. Мотивація була одна – грошова винагорода. Цю групу було затримано до скоєння злочинів.

Водночас ситуація, як стверджує полковник, сьогодні на Львівщини -стабільна та контрольована. Хоча теракт може виникнути будь-де, але саме в нашому регіоні немає підґрунтя для тероризму і сепаратизму, як на сході України. Але намагання російських спецслужб дестабілізувати ситуацію та показати картинку є.

Телефон довіри СБУ у Тернопільській області : 0352 52 90 00 або 102, 101.

http://dailylviv.com/news/polityka/rosiiski-spetssluzhby-namahayutsya-orhanizuvaty-terakty-v-zakhidnii-ukrayini-sbu-video-13830