Головна Новини Люстрація на Тернопільщині скотилася до рівня бандитизму

Люстрація на Тернопільщині скотилася до рівня бандитизму

28В грудні 2013 року, коли вся Україна стояла на Майдані проти режиму Януковича, дехто з тернополян тихцем прикупив собі недешевого джипа, пише http://www.habaram.net/index.php?оption=com_k2&view=item&id=7015:%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D1%96%D0%BB%D1%8C-%D0%BC%D1%96%D1%81%D1%82%D0%BE#comments

Андрій Об’єщик, працюючи звичайним рибним інспектором, купляє позашляховик Nissan Navara, 2007 року випуску та оформляє його на свого батька. Такий автомобіль на вторинному ринку коштує від 20 тис.дол.

А вже за пів року пан Об’єщик намагається стати «сміттєвим» люстратором.

Зовсім недавно головного лікаря Теребовлянської районної лікарні викинули у сміттєвий бак. Ще раніше від вуличних люстраторів постраждав працівник Тернопільської РДА. І всюди бачили автомобіль Андрія Об’єщика.

До речі, боячись за свою шкуру, він обзавівся «тілоохоронцем» – Олегом Селецьким, минуле якого багате на кримінальні пригоди. Він вже сидів за хуліганство, вимагання та розбій.

Одне з останніх правопорушень, скоєне Селецьким, зовсім свіже – 10 вересня 2014 року він увірвався в церкву Святого Пантелеймона та зірвав Святу Літургію.

Нецензурно висловлюючись, Селецький вирвав дроти з приладів озвучення та погрожував місцевому пароху. Кричав, що Богослужіння його дратує…

Про це вдалося почути від свідків інциденту, які в той час були в церкві. І то після того, як вони дізналися, що кримінальну справу проти хулігана закрили.

З такою «люстрацією» Тернопілля скочується до звичайного політичного бандитизму, рекету та вседозволеності .