Головна Новини Для Ковалика закони неписані?

Для Ковалика закони неписані?

hqdefaultСьогодні кандидата в депутати по тернопільському округу від «Народного фронту» Івана Ковалика можна побачити на кожному кроці. Обличчя коменданта Самооборони Майдану Тернопільщини споглядає на нас практично із кожного білборда та сітілайта. Втім звідки у 24-річного вчителя історії кошти на оплату понад 50 білбордів, кожен із яких в середньому вартує близько 3 тисячі гривень – невідомо.

Тернополяни обурюються, мовляв, «краще б ті сотні тисяч гривень, що тратять на зовнішню рекламу, солдатам в зону АТО передали».

«Виплив» фінансист Ковалика під час візиту до Тернополя лідера Самооборони Майдану Андрія Парубія, на зустріч із яким прийшло близько 50 прихильників «Народного фронту». Виявляється, відробляти у Верховній Раді молодий кандидат буде одіозному екс-меру Тернополя Роману Заставному для якого, як відомо, закони не писані.

Вочевидь, Ковалик теж вирішив, що йому можна все. Тому і надрукував 100-тисячним накладом  свою агітаційну газету ще за 2 дні до офіційної реєстрації Центральною виборчої комісією його як кандидата. Це означає, що проплата за друк відбулася не з виборчого фонду Ковалика, а готівкою, а це грубе порушення закону.

Цікаво, дозволяючи  собі вже порушувати закон, що ж буде з цим молодим претендентом на депутатство у Верховній Раді, де можливості значно більші?