Головна Новини Тернопільський нардеп хоче відправити парламент «на канікули»?

Тернопільський нардеп хоче відправити парламент «на канікули»?

pober «На канікули» без повернення нинішній склад  Верховної Ради  хоче відправити народний депутат України від «УДАРу» Ігор Побер. Парламентарій переконаний: те, що до прийняття законів досі мають причетність зрадники, відповідальні за смерті людей на Майдані, нонсенс. Тому про нормальну роботу Верховної Ради у майбутньому треба думати вже зараз.

«В парламенті є чимало депутатів, які несуть персональну відповідальність за трагічне вбивство людей на Майдані взимку, саботаж необхідних заходів для проведення антитерористичної операції, а також тих, хто публічно підтримував або й пропагував сепаратизм, – наголосив Ігор Побер. – Якщо раніше про саморозпуск Верховної Ради можна було говорити як про політично правильне рішення, то в нинішній ситуації – це питання безпеки держави».

Ударівець зазначив, з метою пришвидшення прийняття рішення по достроковому припиненню повноважень ВР  на Театральному майдані щоденно відбувається збір підписів, які потім будуть направлені головам парламентських фракцій у Верховній Раді.

   «Рішення про проведення позачергових виборів не означатиме, що чинний склад парламенту одразу розійдеться – він працюватиме до обрання нового парламенту, і у депутатів буде вдосталь часу, аби ухвалити закони, необхідні зараз для країни», – констатував Ігор Побер.