Головна Новини Хто спалив намет блок-поста в Смиківцях?

Хто спалив намет блок-поста в Смиківцях?

QjvesGXxdGw«Близько шостої ранку зі сторони знаку Тернополя у наш намет полетіло дві пляшки із запалювальної речовиною, – розповів «автомайданівець» Богдан. – У такій годині особливо клонить на сон. Тому роздивитися хто на нас напав ми не змогли. Кинулися гасити пожежу».

Кидали «коктейлі» так, що вони розбилися до асфальту перед наметом. Все спалахнуло. Згоріли кілька спальних мішків, особисті речі та планшети. На місці попрацювали міліціонери. Вони взяли свідчення у постраждалих та свідків.

З’ясувалося, що на цей час там перебувало двоє людей. На щастя, ніхто з них не постраждав, вогонь пошкодив лише павільйон та деякі особисті речі автомайданівців.

Місце пожежі також оглянули спеціалісти райвідділу надзвичайних ситуацій. За попередньою версією, ймовірно це підпал. Щоправда, в наметі правоохоронці виявили легкозаймисті речовини та саморобний обігрівальний прилад, що є грубим порушенням правил пожежної безпеки – повідомили ЦГЗ УМВСУ.

«Напевно, міліція хоче все скинути на нас, – зауважив у приватній розмові із своїм товаришем один із «автомайданівців». – Щось надто мляво вони намагалися працювати».

За матеріалами: http://svoboda.te.ua/