Головна Новини У прокурорів викрали посвідчення і тепер можуть їх використовувати

У прокурорів викрали посвідчення і тепер можуть їх використовувати

prokuraturaПід час силового захоплення приміщення прокуратури Тернопільської області та прокуратури міста Тернополя в ніч з 18 на 19 лютого 2014 року, невідомими особами було викрадено формений одяг, обкладинки до службових посвідчень та деякі службові посвідчення працівників прокуратури.
У зв’язку з цим, не виключаються випадки шахрайства, шляхом використання форменого одягу та посвідчень працівників прокуратури з метою незаконного отримання службової інформації, матеріальних благ та дискредитації органів прокуратури.
У зв’язку з цим, прохання до керівників підприємств, установ, організацій та громадян міста Тернополя і області, у разі виникнення сумнівів щодо роботи у органах прокуратури області осіб, які використовують формений одяг та посвідчення працівника прокуратури, ґрунтовно перевіряти службові посвідчення. Постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2012 р. N 386 затверджено зразок службового посвідчення працівника прокуратури, яке має вигляд багатошарової пластикової картки із захисними графічними елементами та інформацією про його пред’явника.
      ЗРАЗОК
службового посвідчення працівника прокуратури України

Лицьовий бік                                                    Зворотний бік

У разі необхідності, додаткову інформацію про особовий склад органів прокуратури області можна отримати у відділі роботи з кадрами прокуратури області за телефоном 52-30-51.
Про усі випадки незаконного використання форменого одягу працівників прокуратури області та службових посвідчень слід терміново повідомляти правоохоронні органи.