Головна Новини Побиття вікон Василю Лабайчуку полковником СБУ частина Плану по дискредитації Майдану?

Побиття вікон Василю Лабайчуку полковником СБУ частина Плану по дискредитації Майдану?

polkovnyk-241x241В ніч на 20 січня полковник СБУ Магеря Григорій Васильович здійснив напад на будинок керівника Правого сектора в Тернопілській області Василя Лабайчука у селі Красносільці Збаразького району та побив вікна. Оскільки поліковник СБУ на виконанні «завдання» був в незрозумілому стані його зловили в автомобілі, який зіскочив на обочину.

Того ж дня, відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). На даний час триває досудове розслідування.


Громадськість області тоді, була трохи ошелешена поведінкою цілого полковника-керівника відділу СБУ.

Однак все по трохи стає на свої місця, оприлюднений Генадієм Москалем План по дискредитації Майдану передбачає у пункті 9 цитуємо: «Здійснити пошкодження вікон квартир (розташованих на 1-3 поверхах) у яких проживають активісти «Євромайдану» та їх родичі шляхом вкидання каміння обмотаного ізображеннями вказаних осіб з імітацією кульового отвору в лобі. У разі поживання осіб на вищих поверхах пошкодити двері квартир за допомогою будівельної змазки (в отворі замків), шляхом нанесення образливих написів «За Євромайдан» «Сиди вдома» тощо».

Тож, цілий полковник СБУ, який був поданий не зважаючи на кримінальне провадження за такий “подвиг” на відзначення керівником СБУ в Тернопількій області Маркевичем В. виконував надважливе завдання.

sbu1 (1) sbu1 (2) sbu1 (3) sbu1 (4) sbu1 (5) sbu1 (6) sbu1 (7)
41171dd-8