Головна Новини У Тернополі вдарять Білим молотом по наркотргівлі і гральному бізнесі

У Тернополі вдарять Білим молотом по наркотргівлі і гральному бізнесі

BjVKegimH2YБоротьба із НЕЗАКОНИМИ бізнес-проектами, які діють на теренах. України і втому числі і на нашій з вами території Тернопільської області.  Зокрема, “Гральним бізнесом”? “Наркоторгівлею”, “Незаконна торгівля алкоголем і втому числі неповнолітнім “.

Метою громадського руху є радикальна боротьба проти окупаційної адміністрації в Україні, її перевертнів у погонах та злочинних бізнес-проектів.

Утвердження української України на засадах націонал-соціалізму (національної та соціальної справедливості).

“Білий молот – Тернопіль” Запрошує усіх бажаючих в ступити в групу і запрошуй друзів та приєднатись до нас ми шукаєм однодумців ним можете стати сами ти та звертається до нас. Буду-ласка, пишіть про все не законе, що діється у Тернополі і втому числі області, та у вашому Місті і пишіть на стіні Ми вам постараємось Допомогти” – пишуть активісти в спільноті «Білий молот – Тернопіль».

Їх вирізняє яскрава українська, маски, за якими ховають обличчя, і особливий почерк. Шлях сучасних “робінгудів” почався зі знищення підпільного залу ігрових автоматів у Боярці. Хлопці у масках залітають у приміщення, блокують охорону і нищать незаконні ігрові автомати. Як з’ясувалося, агресивний громадський рух називається “Білий Молот”.

Його заснували хлопці зі Святошинського району міста Києва, й існує він вже понад рік, а вся хронологія акцій “народних карателів” знята на відео та опублікована у мережі. Тобто доступна кожному.

Під красивою назвою, звичайно, криється філософія: молот – це символ створення нової реальності, нового суспільства, а білий означає чистоту. З поширенням відео, поширювалась й ідея.  

“У випадку виявлення подібної акції відкриваємо кримінальне провадження і потім проводимо розслідування, приходимо до цього власника, намагаємося з’ясувати, а він каже: ні, в мене все нормально. Ну все нормально, то й нормально”, – каже речник міліції Київської області Микола Жукович.

Натомість “молотобійці” запевняють, навіть якщо і вдасться комусь проти них відкрити кримінальне провадження, боятися не будуть. А осередки планують відкрити в кожному регіоні, бо вкупі це вже справжня армія. Звістки про такі перспективи водночас і заспокоюють, і лякають.

Кореспондент ТСН Іван Гребенюк