Головна Новини Вчора під КМДА “постраждав” тернополянин (відео)

Вчора під КМДА “постраждав” тернополянин (відео)

IMG_6055Чотирьох «свободівців», зокрема, тернополянина Олексія Воронцова затримали правоохоронці після мітингу біля Київради.

Їх  допитали у Шевченківському райвідділу. Тернополянину Олексію Воронцову під час затримання, зав’язали очі та били: «Почали заламувати руки, наручників не використовували, ременем моїм зв’язали мені руки. Після того наділи на голову капішон, зав’язали очі. Після того привезли нас у відділок. Після чого заявили, що я побив двох міліціонерів, які зараз в реанімації.»

Хлопці кажуть, що міліціонери стежили за ними від Хрещатика та затримували далеко від центру просто на вулиці, на зупинках громадського транспорту без висунення звинувачень. Згодом до райвідділку прибули депутати. І після цього активістів відпустили. Але, щойно нардепи поїхали, одного з них – Олексія Воронцова знову затримали – повідомляє 5канал.

Нагадаємо, що після акції «Вставай Україно!» в Києві в травні цього року, Олексію Воронцову  інкримінували бійку та чіпляння до перехожих, а також нецензурні висловлювання.

Двох тернопільських свободівців затримали за розклеювання провокаційних листівок із зображенням Хоптяна, Сака і Мовчана, серед них і Олексій Воронцов.