Головна Новини Мама “підкладала” малолітню доньку під свого співмешканця

Мама “підкладала” малолітню доньку під свого співмешканця

zgvaltuvannjaРоль ґвалтівника жінка відвела співжителю старшої доньки – раніше неодноразово судимому 28-річному чоловікові. Жахлива правда сплила завдяки тернопільським міліціонерам, які втрутилися у неординарну ситуацію.

Прокуратурою одного із районів області розпочато кримінальне провадження стосовно жінки, яка погрозами змушувала власну малолітню доньку до розпусних дій.

При проведенні перевірки одного з районних центрів соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді особливу увагу прокуратурою звернуто на сім’ї, що перебувають під соціальним супроводом. При детальній перевірці зацікавило питання частих пропусків однієї із малолітніх занять у школі.
Під час розмови дитини із психологом з’ясувались жахливі факти, що і були причиною такої поведінки дитини. Матір, погрожуючи насильством, примушувала доньку до розпусних дій із дорослим співмешканцем її сестри.

Дорослий чоловік, який співмешкає зі старшою 19-річною донькою, мав статеві стосунки із меншою – 12-річною. Усе відбувалося на очах горе-тата, який не міг, чи, може, не хотів раніше розповідати, що відбувалося в родині…
12-річну дівчинку працівники кримінальної міліції у справах дітей вилучили із сім‘ї і доправили до притулку. Цій дитині ще довго, якщо не все життя доведеться забувати те пекло, на яке прирекли її рідні. Вона терпіла знущання найріднішої людини – матері, котра за непокору лягати в ліжко зіспівжителем старшої доньки грозила побоями. Шукати порятунку було ніде, бо перечити агресивній і психічно неврівноваженій жінці не хотів ніхто. Старша донька, щоправда, декілька разів влаштовувала скандал, і то, либонь, заради задоволення власного самолюбства, бо ревнувала, що доводиться ділити кавалера із сестрою. Батько, начебто, був проти планів дружини, та теж особливо не перешкоджав. З його зізнань, постійно чув сімейні розмови про статеві стосунки неповнолітньої доньки, а одного разу за вказівкою дружини навіть «на дверях стояв», аби ніхто не завадив ґвалтувати його дитину. Але у чоловіка своя пристрасть – чарка.
Як стосовно матері дитини, так і особи, яка вчиняла такі дії розпочато кримінальні провадження.
Судом задоволено клопотання про обрання як матері дитини так і співмешканцю її старшої сестри запобіжного заходу – тримання під вартою.
За ініціативою прокуратури на розгляді в суді перебуває цивільна справа про позбавлення матері батьківських прав.