Головна Новини Деревляний хоче привезти на Тернопільщину Колєснікова і показати дороги

Деревляний хоче привезти на Тернопільщину Колєснікова і показати дороги

Як представник парламентського комітету з питань транспорту та зв’язку, Василь Деревляний зупинився на проблемі стану доріг на Тернопільщині. 

«Те, що сьогодні відбувається на автошляхах України я можу назвати просто відсутністю цих автодоріг. Недавно проїхавши дорогами Тернопілля, Кузьма (авт. Скрябін) навіть написав пісню про це жахіття, яке є наслідком правління Януковича та його намісників в регіонах. Ямкові ремонти є нагодою для чергового відмивання коштів. На прикладі ремонту дороги у Смиківцях, люди побачили, що ями латають одну через дві. Тому, звісно, така робота не принесе жодного результату», – переконаний Василь Деревляний.

За його словами, з метою вирішення проблеми стану доріг та транспортного сполучення на Тернопільщині, він нещодавно мав розмову з головою комітету Верховної Ради з питань транспорту та зв’язку Борисом Колєсніковим .

«Після півторагодинного спілкування, моїх переконань, я думаю, що мої слова були почутими. В результаті цієї розмови, голова Тернопільської ОДА отримав доручення спільно зі мною готувати виїзне засідання комітету транспорту та зв’язку щодо проблем тернопільських автодоріг, залізничної дороги та аеропорту. З приводу цього та інших господарських питань області, у мене відбулася зустріч з головою Тернопільської обласної адміністрації. На сьогоднішній день основне завдання для мене, спільно з моїм профільним парламентським комітетом та представництвом виконавчої гілки влади на Тернопільщині – якнайшвидше вирішення проблеми стану доріг та сполучення області», – зазначив народний депутат.

У ході робочої зустрічі було обговорено ряд питань, щодо соціально-економічного розвитку області, реконструкції об`єктів соціальної інфраструктури, перспективи організації руху швидкісного потягу Львів-Київ, через станцію Тернопіль та ін.

Голова ОДА наголосив на готовності  співпрацювати з народними депутатами України, незалежно від їхньої політичної приналежності, задля вирішення актуальних для регіону питань.