Головна Новини Лукін обдурив державу на 170 тисяч і не виплачує зарплати працівникам

Лукін обдурив державу на 170 тисяч і не виплачує зарплати працівникам

Моновистава “Для чого Тернополю тролейбуси” вхід лише для членів закритого клубу депутатів ТМР

В четвер 14 лютого, а саме в цей день був запланований візит прем’єр-міністра України Миколи Азарова, працівники підприємства Техно-буд вийшли на страйк, оскільки виконували роботи в перинатальному центрі “Мати і дитина”, а заробітної плати від власника не отримували. Тож, цим фактом зацікавилися як міліція, про що ми писали раніше, так і Прокуратура, яка постійно перевіряє даний об’єкт. 

Прокуратурою міста Тернополя проводиться перевірка щодо невиплати працівникам коштів, якими, на підставі договорів проводились будівельні роботи з реконструкції будівель Тернопільського обласного клінічного перинатального центру «Мати і дитина».

З’ясовано, що підприємством-підрядником за рахунок коштів Державного бюджету проводились будівельні роботи з реконструкції перинатального центру в місті Тернополі. Державою, в особі управління капітального будівництва Тернопільської облдержадміністрації розрахунок за виконані підприємством упродовж минулого року будівельні роботи проведено у повному обсязі.
Проте, підприємством не проведено оплату працівникам коштів за виконані ними роботи.
За даним фактом прокурором міста Тернополя прийнято постанову про проведення перевірки. У ході її проведення підприємством вже погашено заборгованість в сумі 18 тисяч гривень.

Як ми повідомляли раніше “тендер” на освоєння  29 державних мільйонів виграла фірма яка належить сімейству керівника фракції Партії регіонів в Тернопільській міській раді, відомого своїми одіозними виступами.