Головна Новини Боротьба за ректорське крісло ТНЕУ: кому вірити, студентам чи прокуратурі?

Боротьба за ректорське крісло ТНЕУ: кому вірити, студентам чи прокуратурі?

Як ми вже повідомяли неодноразово у ТНЕУ після смерті С. Юрія загострилася боротьба за ректорське крісло. Спить і бачить себе на посаді і інколи навіть називає себе ректром нині виконуючий обов’язки Андрій Крисоватий. Який навіть взяв на себе питання встановлення плати за перездачу ректорської конторольної роботи і встановив тариф – 140 гривень.

Студенти повстали – конфлікт докотився до міністерства та ним зацікавилися народні депутати. Андрій Пінчук подав запит у Прокуратуру  щодо правомірності встановлення такої плати, а студенти натомість замість віддячити – написали скаргу, що в ВНЗ нічого такого немає.

“«Студентські вожді» Тернопільського національного економічного університету кажуть, що права студентів у вузі не порушуються.

Прокуратура Тернопільської області стверджує зворотне. Більш того, опротестувала рішення в.о. ректора ТНЕУ про плату по 140 грн. за перескладання ректорської контрольної роботи і разом з МВС буде займатися питанням повернення грошей студентів.

Я допомагав і буду допомагати СТУДЕНТАМ, а не «студентським вождям»” – пише у своєму профілі на Фейсбук народний депутат Андрій Пінчук.

Тож кому вірити?