Головна Новини Серйозних морозів ще не було, а “обморожених” все більше і більше

Серйозних морозів ще не було, а “обморожених” все більше і більше

Протягом доби, що минула, в області зареєстровано 3 випадки переохолодження, внаслідок яких троє людей з обмороженнями опинилися на лікарняних ліжках.

11 грудня о 14:25 в травматологічне відділення Шумської центральної районної клінічної лікарні з діагнозом «Загальне переохолодження, обмороження обох верхніх та нижніх кінцівок» госпіталізовано жителя села Жолобки, громадянина 1935 року народження.

Цього ж дня,  о 19:00  до Кременецької центральної районної клінічної лікарні  з діагнозом «Відмороження 2-ї стадії пальців лівої кисті та пальців обох стоп» госпіталізовано жителя міста Кременець, громадянина 1981 року народження.

О 23:35, з діагнозом «Обмороження пальців двох кінцівок рук та обличчя 2-3 ступеня», в Монастириську центральну районну клінічну лікарню госпіталізовано жителя села Задарів, громадянина 1972 року народження.

Територіальне  управління  МНС України у Тернопільській області закликає громадян у сильні морози утриматися від виходу на вулиці без необхідності, тривалий час  не перебувати на відкритому повітрі та у холодних приміщеннях. Тепло одягатися, не зловживати алкогольними напоями. Слід бути обережними під час руху на засніжених та слизьких дорогах, не залишати дітей без нагляду.