Головна Політакценти На виборчому окрузі №165 почався чорний піар із посиланням на іноземні...

На виборчому окрузі №165 почався чорний піар із посиланням на іноземні спецслужби?

Нещодавно на одному з інтернет-ресурсів (з припискою в Харкові) були оприлюднені документи, які нібито зберігалися в МЗС Камбоджі. У них йде посилання на доклад військового відомства Непалу, в якому, в загальних рисах описані схеми і фігуранти незаконного обігу наркотиків з Індії через Непал, Киргистан, Україну…

Нібито ці документи оприлюднила міжнародна хакерська група Anonymous. Таким чином хакери як би відімстили за арешт і примусову депортацію в Швецію одного з засновників відомого торрента «ThePirateBay» Готтфріда Свархольма.

В одному з цих «документів» згадується про кандидата в народні депутати по 165 виборчому округу, висуванця «УДАРу» Володимира Петровського. Його підприємство ТОВ «Екопрод-Інвест» ніби фігурує у схемах наркобізнесу.

Але це ще не всі «родзинки» цього псевдо скандалу – подібний «компромат», цим же інтеренет-ресурсом  поширений і на іншого кандидата в народні депутати по цьому ж 165 виборчому округу Івана Чайківського.

Навіть неозброєним оком помітно, що ці «документи» абсурдні за змістом і є не що інше як дешева підробка та брудні прийоми політтехнологів. Залишається з’ясувати чиї інтереси вони представляють.