Головна Новини ДАІ розшукує депутата Тернопільської обласної ради

ДАІ розшукує депутата Тернопільської обласної ради

 Власник білборда підкреслює, що він розміщений законно, з дотриманням всіх умов угоди, укладеної з власником рекламної площі.

ДАІ розшукує депутата Тернопільської облради Степана Барни, який є власником білборда із старенькою, котом і написом “Дізналася, що онук голосував за” регіони “- переписала будинок на кота”.

Про це повідомив сам Барна, передає Gazeta.ua. За інформацією депутата, міліція шукає власника білборда, щоб залякати людей.

“Зараз ДАІ опитують ряд тернопільських підприємців – шукають власника білборда. На мою думку, це такий спосіб залякування людей в Західній Україні, адже до змісту білборда вони не мають ніякого відношення”, – зазначив Барна.

Депутат підкреслює, що цей білборд розміщений законно із дотриманням всіх умов угоди, укладеної з власником рекламної площі.

“Те, що на білборді – не є предметом для дискусії та ДАІ це не повинно хвилювати. З ними має бути погоджено тільки місце розміщення рекламної площі. Але опитування робиться. Зараз намагаються локалізувати поширення подібних плакатів, але, я думаю, вони з’являться не тільки в Тернополі. Я впевнений, що тут буде ще багато сюрпризів – це Галичина “, – сказав політик.