Головна Суспільство Як купувати запчастини до автомобіля дешевше?

Як купувати запчастини до автомобіля дешевше?

З часом будь-який автомобіль вимагатиме ремонту або апгрейду. Одні автовласники хочуть замінити зношені вузли чи ремені, інші – ключовий агрегат на кшталт двигуна. У гонці за доступністю заощаджувати на безпеці не варто, треба лише зрозуміти, де проходить ця тонка грань. Адже якщо ще років 20 тому дістати потрібну запчастину було складно, то зараз інша проблема – велика кількість вибору.

ІзіПартс – сайт запчастин для автомобілів, де можуть замовляти та отримувати автозапчастини власники особистого транспорту будь-якої марки. Не витрачаючи багато часу на пошук, покупці купують через сайт нові деталі, аксесуари, розхідники для автомобілів, випущених у різних країнах світу.

Є автозапчастини рівне для популярних авто із США, країн Європи, Японії, Китаю та Південної Кореї. Шукати товар можна за кодом деталі, назвою або VIN, а також за брендами та категоріями продукції.

Інтернет-магазин автозапчастин для іномарок в Рівному

Автомобілістам тепер не обов’язково самим їздити до магазину за комплектуючими та витратними матеріалами, щоби провести ремонт чи техобслуговування. Інтернет-магазин запчастин пропонує оригінальну продукцію від виробників. Менеджер отримує дані від клієнта (як правило, VIN/FRAME), підбирає деталь та пропонує готове рішення.

В наявності:

  • кузовні елементи, скло;
  • запасні частини для ТО, килимки, щітки, лампи, автохімія;
  • моторні та трансмісійні олії, інші рідини.

Відвідувати автомагазин особисто не потрібно — купити запчастини для іномарок можна дистанційно, сплативши замовлення за допомогою банківської картки, або під час отримання на поштовому сервісі, а для тих клієнтів з Рівного які захочуть особисто забрати замовлення можливий розрахунок готівкою.

На відміну від ринків, магазинів та СТО, інтернет-покупки доступні цілодобово. Поле для вибору тут величезне, а ціни демократичні.

Ціни на автозапчастини

Завдяки прямій співпраці з виробниками автомобільних аксесуарів та запасних частин магазин автозапчастин ІзіПартс не завищує вартість. Достатньо вивчити прайс та відгуки покупців, щоб переконатися: на нашому сайті продаж ведеться за справедливими цінами та з гарантією якості.

Можна купувати товари прямо зі складу у Рівному, це ще більше спростить закупівлю всього необхідного для ремонту та технічного обслуговування авто.

Якщо виникають питання, можна звернутися по телефону до кваліфікованих консультантів. Вони допоможуть підібрати автозапчастини до вашого автомобіля, розкажуть про оформлення замовлення, його вартість і терміни доставки.