Головна Новини Чоловіка, який до півсмерті побив військового у Кременці, посадили

Чоловіка, який до півсмерті побив військового у Кременці, посадили

Рецидивіста, який майже до смерті побив військового у Кременці, засудили до 10 років позбавлення волі. Нещодавно Збаразький районний суд визнав мешканця Кременця винним у вчиненні злочинів, передбачених одразу 5 статтями Кримінального кодексу. Про це повідомляють у ГУ НП у Тернопільській області.

“Зловмисникові слідчі оголосили підозри за вчинення крадіжки, розбійного нападу, злочинів, пов’язаних з викраденням та незаконним поводженням зі зброєю. У серпні 2023 року в Кременці невідома особа здійснила напад на військовослужбовця. У ході розслідування стало відомо, що злочин скоїв 42-річний житель районного центру. Між потерпілим та підозрюваним виник конфлікт, який переріс у бійку. Коли військовослужбовець знепритомнів, зловмисник відібрав у нього автомат, бронежилет, гаманець з грошима та документами і втік у невідомому напрямку”, – йдеться у повідомленні.

Злочинця знайшли. Він був озброєний. Поліцейські оточили будинок та затримали чоловіка. У нього були особисті речі військового, які він викрав.