Головна Суспільство Наші міцні стосунки й як ми доповнюємо їх щоденно

Наші міцні стосунки й як ми доповнюємо їх щоденно

Побудувати здорові та міцні стосунки – доволі легко, якщо вміти правильно слухати й чути свого партнера, вчасно підставляти йому плече підтримки, а ще – дослухатись до його побажань. Усім привіт, ми – Соня та Женя, ми у стосунках вже понад 10 років, й готові поділитись маленькими хитрощами, які роблять їх такими міцними.

1. Ми завжди щирі

Тобто буквально, адже ми ніколи одне одному не брешемо. У наших стосунках немає так званої «маленької брехні», адже брехня є брехня, й вона має негативний вплив на довіру. Тому ми прийняли рішення завжди бути відвертими одне з одним: не сподобалась страва на вечерю? Не хочеться купувати саме цей подарунок? Немає сил на те, аби подивитись разом кіно, яке відкладали протягом тижня? Це для нас не проблема, адже ми зосереджені на тому, аби створювати комфортний та гармонійний простір для двох.

2. У нас спільні цінності

Ще на початку наших стосунків ми мали плідну й тривалу розмову одне з одним щодо того, яким бачимо своє майбутнє, чого б хотіли від життя тощо. Саме тому у нас немає суперечок щодо того, коли з’являться діти, ми легко завели собаку тої породи, яка подобалась нам обом, а також перефарбували стіни у зелений – бо обидва любимо експерименти. Мати щось спільне, й якщо цього спільного якомога більше – так само важливо, як мати якісь відмінності, аби не скотитись у рутину та нудоту.

3. У нас є спільні іграшки

Ми не з тих пар, які бояться зазирнути на сторінку  https://brokensofa.com.ua/ua/dlya-ne-ua/vibratori-ua/vibrator-dlya-dvoh-ua та обрати вібратор для пар для спільного вечора удвох. А тому у нас завжди збережений у закладинках магазин для дорослих, де ми періодично замовляємо щось цікавеньке. А для того, аби це було простіше, ми завели у ньому спільний акаунт й просто додаємо те, що сподобалось, у кошик, а потім виконуємо бажанки одне одного: йому – кільце або мастурбатор, мені – кролика або парний вібратор.

4. Ми команда

У всіх сенсах цього слова. Ми підтримуємо одне одного, вчимося, як говорити й робити це правильно, знаходимо потрібні слова, аби втішити, якщо щось погане трапилось, а також дбаємо про те, аби зменшувати кількість таких ситуацій. А ще ми банально ніколи не граємо за іншу команду. Тобто, якщо у нас ігровий вечір з друзями – ми завжди намагаємось бути в одній команді, адже у стосунках немає місця суперництву – лише взаємній допомозі та підтримці.

5. У нас спільна мова любові

У кожної людини різні потреби у стосунках й це абсолютно нормально. А тому так само як ми обговорювали майбутнє, ми обговорили й те, що для нас прояви любові. Це значно спростило нам завдання й почало об’єднувати нас краще. Наприклад, я люблю маленькі подаруночки, навіть якщо це сувенір з Аврори або чарівна кружечка, одна троянда, придбана просто задля моєї усмішки. А йому подобаються дотики, через що мені не складно робити йому масажі, обіймати та цілувати частіше, щоб він почував себе бажаним та потрібним

6. У нас є життя окремо один від одного

Більшість пар, які ми знаємо, мають однакову проблему – вони зливаються в єдиний, цілісний організм й перестають існувати як особистості у цих стосунках. Ми з самого початку вирішили, що з нами так не буде, а тому будували взаємини таким чином, аби мати нагоду займатись чимось за їх межами. У мене стабільно раз на тиждень є вихідний від «стосунків», який я можу проводити з кимось ще, окрім мого партнера. У нього – час на те, аби займатись власними справами або гоббі – читати, грати в ігри, малювати, покращувати свої навички у дизайні тощо. А потім, відпочивши, ми знову повертаємось одне до одного й ділимось враженнями.

7. Між нами є довіра

І я, і він проти тотального й суцільного контролю. Я не вважаю за потрібне залазити у його телефон, хоч ми й знаємо паролі одне одного, аби перевірити, які сповіщення приходять йому з Інстаграму чи Телеграму. Адже у цьому немає ніякого сенсу: якщо ваш партнер дійсно захоче щось від вас приховати – повірте, ви про це ніколи не дізнаєтесь. А тому ми просто почуваємо себе комфортно одне з одним, не витрачаючи час на накручування себе й одне одного, перевірку вхідних номерів, дзвінків та листувань.

Й саме завдяки цим сімом правилам наші стосунки такі, які є зараз, й ми сподіваємось, що вони допоможуть й вам також!