Головна Новини У Тернополі поліцейські виявили місцевого жителя з наркотиками

У Тернополі поліцейські виявили місцевого жителя з наркотиками

У незаконному зберіганні заборонених речовин правоохоронці підозрюють 25-річного тернополянина. Тепер порушнику загрожує обмеження волі на строк до п’яти років.

Під час патрулювання обласного центру співробітники патрульної поліції помітили чоловіка, який поводився підозріло та нервував. У ході проведення поверхневої перевірки правоохоронці виявили у нього два поліетиленових пакетики із порошкоподібною речовиною білого кольору.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Тернопільського районного управління поліції. Як з’ясувалося, заборонені речовини мав при собі раніше не судимий 25-річний місцевий мешканець. За його словами, наркотики зберігав для власного споживання.

Дізнавачі поліції речові докази вилучили та направили на експертизу в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. За фактом наркозлочину поліцейські розпочали кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування, повідомили у відділ комунікації поліції Тернопільської області