Головна Суспільство Де краще за все взяти беззаставний кредит?

Де краще за все взяти беззаставний кредит?

Потреба позикових коштів – нормальне явище в сучасному світі. Кредити беруть не лише нужденні. Це також звичайна справа для бізнесу та заможних людей, які не звикли подовгу відкладати гроші на покупку. Головне вибрати правильний кредит – максимально зручний в оформленні, відгінний за умовами і бажано без таких «бонусів» як застава або порука. Безумовно, беззаставний кредит – це найкраще рішення, яке позбавить вас зайвого клопоту та мінімізує ваші ризики.

Хто надає беззаставні кредити?

Кредити в України надають банки, ломбарди та МФО. Якщо ми розглядаємо позику з точки зору відсутності застави в умовах кредитування, ломбарди, як можна здогадатися, одразу відпадають. Отже – або банк, або МФО.

Тут все залежить від суми, яка необхідна позичальнику. Якщо вас цікавить невелика споживча позика від 1000 до 40 000 грн., рекомендуємо посилання https://finx.com.ua/credit-bez-zaloga, де можна взяти беззаставний кредит у форматі мікропозики від МФО.

Якщо вам потрібна сума вища за мікрокредитний ліміт, потрібно звертатися до банку. Але при цьому маємо на увазі основні вимоги банківського кредитування (перевірка платоспроможності, урахування кредитної історії).

Основні умови отримання мікропозики без застави

Якщо ваша мета – кредит від МФО без застави, необхідно мати на руках банківську картку, а також особисті документи. В принципі, більше нічого особливого вам не знадобиться. Все що необхідно для отримання мікропозики – це паспорт, ІПН і картка банку.

Вимоги до позичальника:

  • українське громадянство;
  • відсутність судимостей;
  • особисті документи – український паспорт + ІПН (індивідуальний податковий номер);
  • банківська картка.

Банк емітент платіжного засобу має бути резидентом української фінансової системи. Тип картки неважливий (це може бути кредитна, депозитна, зарплатна, пенсійна карта). Ніяких інших вимог, окрім вищезазначених, МФО висувати не повинен.

Процедура оформлення мікропозики

Отримати кредит від МФО без застави можна 2-ма способами. Онлайн або в офісі МФО. Більшість вибирає режим онлайн, адже це зручно та досить просто. Процедура оформлення займає хвилин 20, не більше.

Це виглядає наступним чином:

  • на сайті МФО слід зареєструватися (заповнити анкету, вказавши особисті дані);
  • потім скористатися калькулятором для вибору умов кредитування (суми, строків) та розрахунку щомісячного платежу;
  • надіслати заявку на розгляд системи;
  • отримати відповідь;
  • підписати договір за допомогою ЕЦП.

Одразу після підписання договору позика буде оформлена, після чого гроші будуть зараховані на вашу банківську картку.