Головна Суспільство Як вибрати тактичні штани

Як вибрати тактичні штани

Тактичні штани –  на сьогоднішній день є актуальним предметом гардеробу військових, але і дедалі частіше його  обирають звичайні чоловіки.

Військові штани https://arsenal911.com.ua/c65-bryuki виготовляються з матеріалу підвищеної міцності та мають додаткові елементи крою, такі як кишені, та місця для кріплення Моле.


Як правило, тактичні штани виконані в одному кольорі, що, на відміну від штанів камуфляжних, дозволяє носити їх як в екстремальній ситуації, так і в міських умовах.

Навіщо потрібні тактичні штани

Спочатку штани мілітарі тактичні https://arsenal911.com.ua/ були призначені для носіння в небезпечних умовах. Це може бути модель зовсім у мінімалістичному стилі або з кишенями для того, щоб розмістити безліч інструментів та дрібних речей.

Основна відмінність тактичних штанів від звичайних чоловічих джинсів – вони набагато практичніші.

Навіть якщо вас не чекає стрілянина або біг на далекі дистанції, тактичні штани незамінні, наприклад, у поході по складних маршрутах.

Тканина, з якої виконано виріб, відрізняється підвищеною міцністю та стійкістю до прання та носіння у складних умовах.

Найчастіше це щільний бавовняний матеріал, просочений вологовідштовхуючим складом.

Сучасні моделі виготовляються із спеціального матеріалу «ріп-стоп» – він відрізняється складним плетінням з додаванням армованих ниток та інших волокон, що надає речі особливої міцності та зносостійкості, але не обтяжує її.

Особливості крою

Покрій тактичних штанів має свої особливості, що відрізняють їх від звичайних штанів:

  • потрійні шви;
  • гумка чи клапани з кнопками у поясі;
  • липучки на штанинах;
  • великі укріплені шліци на талії;
  • подвійний шар тканини на сідницях та колінах;
  • вставлені наколінники чи кишені їм.

Найкращі тактичні штани мають як мінімум 7 кишень – 2 на поясі спереду, 2 на сідницях, 2 на стегнах та 1 на поясі для складаного ножа чи телефону. За бажання можна вибрати модель з великою кількістю кишень.

Як вибрати

Сьогодні асортимент тактичних штанів настільки великий, що мимоволі збентежує.

Потрібно пам’ятати, що якісна річ апріорі не може мати низьку ціну, але тільки з такою можна бути впевненою в тому, що вона не підведе у невідповідний момент.

Для того, щоб не помилитися з вибором, врахуйте ряд тонкощів:

  • Для носіння в екстремальних умовах краще вибирати моделі з наколінниками (це можуть бути ущільнювачі з тканини, так і металеві накладки).
  • На зиму варто розглянути утеплений виріб (воно добре зберігає тепло, завдяки чому людина почувається дуже комфортно навіть у дуже холодну та вітряну погоду).
  • Обов’язково приміряйте товар перед покупкою (додатково потрібно переконатися в доступності предметів з кишень; врахуйте, що сьогодні існую навіть варіанти штанів для шульг і правшів).
  • Добре, якщо на поясі штанів розташовуватиметься кишеня для телефону.
  • Якісні тактичні штани не обмежують рухів, людина почувається в них легко та вільно.
  • Велика кількість липучок, блискавок та різноманітних застібок не завжди є перевагою – відгуки споживачів демонструють, що модель на гудзиках прослужить набагато довше.

Якщо вас цікавить, купить военные штаны в Киеве, інтернет-магазин Арсенал 911 готовий вам допомогти.