Головна Події За фактом побиття журналіста на ставку проводиться перевірка

За фактом побиття журналіста на ставку проводиться перевірка

Восьмого липня на веб-сайті газети “20 хвилин” надруковано інформацію, де йшлося про причинення тілесних ушкоджень одному із журналістів цього періодичного видання.

Автор публікації стверджував, що невідомі побили представника мас-медіа під час відпочинку на ставку у приміському селі Біла, а причиною з’ясування стосунків стала неприязнь. Не зважаючи на те, що потерпілий не звертався до працівників міліції, правоохоронці проводять за цим фактом перевірку.

Нагадаємо, що п’ятеро чоловіків побили журналіста газети “20 хвилин” Антона Краснобаєва неподалік Тернопільського ставу вночі з п’ятниці на суботу. Кореспонденту розбили обличчя та понаставляли синців по всьому тілу. Спочатку його лупцювали кулаками, а коли повалили на землю, почали товкти ногами…

Причиною такої агресії молодиків, як пригадує потерпілий, стала його фраза, що російську мову вважає такою ж рідною, як і українську.

Кричали: “Бий москаля”. Антон Краснобаєв у Тернополі живе вже більше півроку. Сюди він приїхав з Сєвєродонецька Луганської області разом із дівчиною, яка вступила в один з місцевих вузів. Коли Антон влаштувався в редакцію, він ледь говорив українською. Проте за декілька місяців виправився і почав спілкуватися українською. Навіть зі своїми кривдниками він розмовляв українською. Проте це не врятувало журналіста від чоловіків, які себе називали “патріотами” та “націоналістами”.