Головна Суспільство Де можна знайти прогнози на футбол та наскільки вони корисні

Де можна знайти прогнози на футбол та наскільки вони корисні

Футбольні матчі є найцікавішими для відвідувачів букмекерських контор. В ігрові дні популярних турнірів кількість зроблених на них ставок досягає половини від загального об’єму парі на всі види спорту. Враховуючи інтерес клієнтів, багато сайтів БК та спортивних видань пропонують безплатні прогнози на футбол від експертів. У якості останніх виступають відомі спортсмени та тренери, медійні персони, власні аналітики проектів. Ніщо не заважає скористатися порадами цих спеціалістів при заповненні ігрового купону.

Питання в тому, настільки результативними будуть ставки, зроблені за чужими вказівками. У випадку невдачі ніяких претензій до експертів бути не може. Вони безкоштовно діляться своїм баченням наступних матчів. До того ж гарний фахівець та успішний прогнозист — це зовсім не синоніми. Одна справа — досконало розбиратися у нюансах тренувального й змагального процесу, інша — вдало вгадувати підсумки події. Звісно, якщо аналітик має непогану статистику, до його думки варто прислухатися.

А якою буде ефективність прогнозів на футбол, куплених за гроші? В інтернеті працює чимало майданчиків, що пропонують платні послуги для беттерів. В принципі, купівля порад може виявитися результативною, якщо вдасться знайти дійсно сильного «тренера». Але зробити це дуже непросто, на ринку багато справжніх шарлатанів. Крім того, гарні експерти беруть чималі гроші, а гарантії 100%-го виграшу ніхто не може дати у зв’язку з тим, що це неможливо. Чи варто йти таким шляхом, вирішувати гравцеві.   

Де краще грати: рейтинг букмекерів 2023

Людям, що тільки знайомляться з букмекерством, для початку потрібно визначитися з місцем для гри. Досвідчені беттери реєструються майже на всіх сайтах, де це можливо, заради розширення ігрових можливостей. Новачкам достатньо вибрати 2–3 надійних майданчики, щоб спокійно освоювати нюанси процесу. Визначитися з безпечними платформами допоможе рейтинг букмекерів 2023. Це список найкращих БК, сформований в результаті експертної оцінки. При складанні такого реєстру обов’язково враховуються наступні чинники:

  • ліцензія (лише 3 контори в Україні працюють легально за дозволом КРАІЛ, але серед компаній з міжнародними ліцензіями теж достатньо надійних майданчиків);
  • історія та репутація серед гравців й експертів;
  • ігрова лінія, коефіцієнти, додаткові розваг на кшталт казино;
  • рівень сервісу — якість роботи сайту та служби підтримки, наявність прямих трансляцій тощо;
  • мобільна гра — якість адаптованої версії сайту для девайсів, додатки;
  • бонусна програма;
  • швидкість виведення виграшів.

Компанії, які присутні у більшості рейтингів букмекерів 2023, точно заслуговують на довіру. Ніхто не може гарантувати, що клієнту сподобається сервіс, адже у кожного своя точка зору, але там йому, як мінімум, не загрожує банальне шахрайство.