Головна Новини На Тернопільщині буде “Нове життя”

На Тернопільщині буде “Нове життя”

«Влада області тримає на контролі хід реалізації на Тернопільщині проекту «Нове життя»», на цьому голова облдержадміністрації Валентин Хоптян наголосив під час наради, учасники якої обговорили стан розробки проектно-кошторисної документації і проведення реконструкцій існуючих будівель комунального закладу «Тернопільський обласний клінічний перинатальний центр «Матері і дитини».
Нагадаємо, що проект, ініційований Президентом України, втілюється за сприяння Міністерства охорони здоров‘я України, НАМН України, місцевих органів самоврядування.
Національний проект «Нове життя» дозволить підняти на новий якісний рівень охорону материнства в Україні.
Завдання Національного проекту, який один із перших в Україні реалізується на засадах співфінансування державного та місцевого бюджетів, впродовж 3-х років переобладнати й створити нові сучасні перинатальні центри ІІІ рівня у кожній з 27 областей України та забезпечити сучасну підготовку кадрів у них.
Заслухавши інформацію учасників наради голова ОДА наголосив на важливості в визначені терміни завершити проектні роботи, а відтак – приступити до виконання робіт з реконструкції та оснащення Тернопільського обласного комунального клінічного перинатального центру “Мати і дитина”.