Головна Новини Фотоконкурс “Жінка в об’єктиві” продовжується!

Фотоконкурс “Жінка в об’єктиві” продовжується!

Фотоконкурс оголошують  Тернопільська обласна Асоціація Жінок та Тернопільський прес-клуб, управління у справах сім`ї та молоді облдержадміністрації та  обласна організація «Спілки фотохудожників України». Фото повинні відображати такі теми – «Жінка і робота», «Жінка і родина», «Жінка і влада», «Жіноча усмішка», «Жіноча душа», «Жінка і суспільство», «Сучасна ділова жінка».

До участі у конкурсі приймаються  видруковані світлини розміром 20х30 см, а також електронний варіант фото.  Роботи можуть бути  як кольорові, так і чорно-білі. Усі фото будуть представлені на виставці, яка експонуватиметься у Тернопільському прес-клубі протягом  липня 2012 року.  Переможці отримають грамоти та премії. Спеціальний приз глядацьких симпатій  надасть Інтренет-сайт  realno.te.ua  на якому відбуватиметься відкрите голосування за фотороботи.

Положення про Конкурс, умови подання робіт, анкета учасника та склад журі  – на сайті Тернопільського прес-клубу ternopil.cure.org.ua на сайті realno.te.ua

Фотороботи прийматимуться – до 30 червня 2012 року.

Голосування на сайті realno.te.ua триватиме з 1 – 15 липня 2012 року.

Результати конкурсу будуть оголошені 15 липня 2012 року.

 

Надруковані фотороботи слід надсилати за адресою – Тернопільський прес-клуб, вул. О. Кульчицької, 3-5, м. Тернопіль, 46001 або приносити  до Тернопільського прес-клубу з 10.00 год до 16.00  год (крім суботи та неділі)

А електронні версії фото надсилати на info@realno.te.ua , akardynal@ukr.net

Тел. для довідок 050-528-03-15, 097-988-53-71

anketa

Положення_про_фотоконкурс