Головна Новини У ДАІ можна зареєструвати авто в “єдиному вікні”

У ДАІ можна зареєструвати авто в “єдиному вікні”

16 травня цього року «Єдине вікно» з обслуговування громадян під час реєстрації чи перереєстрації транспортних засобів розпочало свою роботу в Тернопільському відділенні реєстраційно-екзаменаційної роботи.

Відповідно до поданої громадянином заяви автомобіль оглядається експертами, звіряються номерні агрегати, проводиться перевірка по відповідних базах чи автомобільне значиться в розшуку – ця процедура займає до 15 хвилин.

Після чого документи передаються працівнику ВРЕР, який проводить відповідну операцію по зняттю чи постановці автомобіля в національній базі «Автомобіль».

Громадяни, які звертаються з питань реєстрації чи перереєстрації транспорту отримують виконання даних послуги за максимум короткий час – до 1 години.

Кожний громадянин, який звернувся у підрозділ реєстраційно-екзаменаційної роботи має можливість отримати інформацію про наявність номерних знаків та відповідних бланків, дана інформація щоденно поновлюється на стенді.

Як запевнив, спілкуючись з журналістами, заступник начальника управління ДАІ УМВС України в Тернопільській області підполковник міліції Віктор Мороз – «Створення «єдиного вікна» дозволить обслуговувати громадян, які звернулися в Тернопільське ВРЕР, за максимально короткий час, у повному обсязі та в одному місці».

Громадяни, які першими реєстрували транспортні засоби через «єдине вікно», залишилися задоволеними роботою працівників Тернопільського ВРЕР.