Головна Політакценти Іван Ковалик порадив офісу Зеленського спуститися на Землю

Іван Ковалик порадив офісу Зеленського спуститися на Землю

Злісний пост про позицію керівника Офісу президента щодо зупинення війни, зробивши російську регіональною мовою, опублікував кандидат в народні депутати від Тернополя Іван Ковалик на своїй сторінці у Фейсбук.

«Чиновники такого високого рангу не до кінця розуміють природу збройного конфлікту на Донбасі, – пише Іван Ковалик. – Росія через свої інформаційні ресурси та пропаганду намагалася довести українцям та світові, що на сході України відбувається громадянська війна.

Правда в тому, що там – ОКУПАЦІЯ, а не повстання і точно не громадянська війна! Території Луганської, Донецької областей і в тому числі Крим були окуповані російськими військовими. Основа для цього закладалася роками, як за часів Радянського Союзу, так і незалежності України, шляхом цілеспрямованої русифікації», – наголошує ймовірний народний депутат.

Іван Ковалик заявив, що якщо ближчим часом керівники держави «не повернуться на Землю, то їхня каденція буде коротка. Їм пора усвідомити, що “опенспейсами” у війні ще ніхто не перемагав».